KEANE GEEFT OP 6 JULI EEN OPEN-AIR CONCERT IN AMSTERDAM

27-02-2007 @ 16:11

Op vrijdag 6 juli geeft het Britse trio Keane een eenmalig concert in het Westerpark in Amsterdam. Vorig jaar trad de band op in een uitverkocht Ahoy en maakte ze hun debuut op het hoofdpodium van Pinkpop. 
In 2004 breekt Keane wereldwijd door met het album 'Hopes and Fears'. Afkomstig van dit album zijn de hitsingles 'Somewhere Only We Know', 'Everybody's Changing' en 'Bedshaped'. Twee jaar later brengen ze hun tweede album 'Under The Iron Sea' uit. Ook dit album is een groot succes.    Opnieuw scoort Keane een aantal hitsingles, zoals 'Is It Any Wonder?' , "Nothing in my way" en de nieuwste aankomende hit: "A bad dream"
Uniek aan het geluid van Keane is het ontbreken van een gitarist. De band bestaat uit zanger Tom Chaplin, toetsenist Tim Rice-Oxley en drummer Richard Hughes. De band is immens populair. In de afgelopen twee jaar trad het trio in verschillende uitverkochte zalen zoals Paradiso, Heineken Music Hall en Ahoy op en ook op de grote festivals Rockin' Park en Pinkpop waren ze van de partij. Dit jaar is het tijd voor iets nieuws en geeft de band een uniek open-air concert in het Westerpark. De reguliere kaartverkoop voor dit concert begint vrijdag 9 maart.

KEANE
Vrijdag 6 juli 2007
Cultuurpark Westergasfabriek - Amsterdam
Entree: € 36 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur.

Kaartverkoop start vrijdag 9 maart door Ticket Service via de grotere postkantoren, de grotere Free Record Shops, AUB Ticketshop, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.