NIEUWE EDITIE TRANCE ENERGY 3 MAART 2007 JAARBEURS UTRECHT

09-12-2006 @ 10:16

Alle Trance-liefhebbers kijken er al maanden naar uit: de nieuwe editie van Trance Energy, die op zaterdag 3 Maart in de Jaarbeurs Utrecht gaat plaatsvinden. Na de geweldige aflevering in februari 2006, waarbij dertigduizend bezoekers getuige waren van een onvergetelijke nacht met een uitgelaten sfeer in drie verschillende area’s, legt ’s werelds grootste en meest toonaangevende Trance-evenement de lat in 2007 nog wat hoger. Ditmaal zijn diverse dj’s en live-acts te bewonderen in vier verschillende Area’s: een Mainstage, Futurestage, Clubstage, en Hardstage.
Meer nog dan in voorgaande jaren presenteert Trance Energy 2007 een programma met zowel grote namen als bijzondere nieuwkomers. Publiekstrekkers zijn onder andere Paul Oakenfold - de Britse tranceambassadeur, die als eerste Amerika voor dansmuziek wist te winnen – Markus Schulz, Cosmic Gate, Johan Gielen, Marcel Woods, Ronald van Gelderen en Rank 1. De nieuwe generatie talenten die Trance weer nieuw leven heeft ingeblazen en nieuwe lijnen voor de toekomst heeft uitgezet, wordt vertegenwoordigd door o.a. jonge dj-sterren als: Sander van Doorn, Menno de Jong, Phynn en Gareth Emery.
Trance is inmiddels zo’n brede stroming geworden dat Trance Energy dit jaar vier zalen van de Jaarbeurs zal bezetten. Naast de Mainstage is er ook een Clubstage, met de Russische belofte Bobina, Jochen Miller en natuurlijk Jean, wiens Madhouse area vorig jaar een waar gekkenhuis was. Op de Futurestage wordt naast enkele gevestigde namen ook nieuw talent gepresenteerd. De Hardstage area is voor hard-trance en tech-trance van ondermeer Bas & Ram, Scot Project, Talla 2XLC en Yves de Ruyter.
Deze veertiende Trance Energy bouwt voort op de traditie zoals die in de afgelopen jaren is neergezet: een kwaliteitsfeest dat publiek uit de hele wereld trekt en internationaal zijn gelijke niet kent.

PREPARE TO DANCE…

MAINSTAGE
Paul Oakenfold
Markus Schulz
Cosmic Gate
Johan Gielen
Marcel Woods
Sander van Doorn
Phynn

CLUBSTAGE
Jean
Rank 1
Bobina
Jochen Miller
Randy Katana
Dazzle
Ron van den Beuken

HARDSTAGE
Ton TB
Bas&Ram
Yves de Ruyter
Scot Project
Talla 2XLC
Dave202
Francois

FUTURESTAGE
Ronald van Gelderen
Gareth Emery
Mark Norman
Cor Fijneman
Joop
Serge Devant
Menno de Jong

FACTS
Naam: Trance Energy
Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Datum: 3 maart 2007
Organisatie: ID&T Trance Energy BV
Tijden: 21.00 – 07.00 uur
Tickets: €35,- euro (ex. Fee) De kaartverkoop gaat zaterdag 16 december van start bij TicketOnline.nl. Vanaf 23 december zijn tickets verkrijgbaar bij alle Ticketbox outlets en Free Record Shops.
Reserveringslijn: 0900-300 6000 (45 cpm)
Leeftijd: 18 jaar +
Website: www.trance-energy.nl / www.id-t.com