In Trance We Trust 013 - Mixed by DJ Carl B nu verkrijgbaar

02-03-2009 @ 16:38

Black Hole Recordings In Trance We Trust compilatie serie kan gezien worden als één van de meest vooruitstrevende en meest gewilde compilatiereeks in het trance genre. Na meer dan succesvolle edities van grootheden als Cor Fijneman, Misja Helsloot, Johan Gielen, Mark Norman, Phynn en Ton T.B. (Three Drives), heeft niemand minder dan de Zweedse DJ/producer Carl B de eer gekregen om de dertiende editie van In Trance We Trust samen te stellen en te mixen.

Carl B wordt al beschouwd, ondanks zijn nog relatief korte carrière, als een gevestigd artiest en een leidende factor bij de nieuwe generatie producers. Zijn pompende beats, aanstekelijke melodieën en “big room” producties leken in 2005 uit het niets te komen. Sindsdien heeft Carl B de sporen van zijn specifieke en onderscheidende sound duidelijk nagelaten in het trancelandschap. Vele producties volgden, en remixen werden vervaardigd voor top DJ’s zoals Tiësto, Armin van Buuren, Markus Schulz en Talla2XLC, die uitgebracht werden op wereldwijd erkende labels.

Het was Tiësto die deze jonge Zweedse producer ontdekte, hem een contract bij Black Hole Recordings aanbood en hem inlijfde om deel uit te maken van het In Trance We Trust artiestenroster, wat voor Carl zijn definitieve doorbrak betekende. Bovendien kreeg Carl enorm veel erkenning met de door Tiësto geschonken betiteling “Breakthrough DJ 2008”; een spreekwoordelijke kers op de trance taart en een ultieme bevestiging van zijn artistieke en productionele vaardigheden.  

Het jaar 2009 had niet beter kunnen beginnen voor de Zweedse jongeling; Carl werd benaderd door zijn huidige label Black Hole Recordings om deel dertien van de In Trance We Trust reeks samen te stellen en te mixen. Met zijn muzikale bijdrage aan deze serie eist Carl onmiddellijk een plek in trance historie op en mag hij zijn naam toevoegen aan de “Hall of Trance Fame”.

In Trance We Trust 013 - Mixed by DJ Carl B” presenteert een veertien tracks tellende muzikale reis door het beste wat het huidige trance scene te bieden heeft, en is vanaf heden verkrijgbaar. Carl B heeft diep gegraven in zijn stapel favoriete tracks en heeft de beste ingrediënten gebruikt voor wederom een smaakvol In Trance We Trust gerecht.

Tracklist:
01. Cor Fijneman ft. Melissa Mathes - Disappear (Cliff Coenraad & Thomas Hagenbeek Repimp)
02. Carl B - On Short Notice
03. Jonas Steur - Simple Pleasures
04. Mr Sam ft. clAud9 - Cygnes
05. First State vs. Alex Kunnari - Breath In The Radar (Carl B Mashup)
06. Chris R vs. Carl B - Take Off
07. Carl B vs. JPL - Orchid Blossom (This Mix)
08. Virtual Vault  - Definition
09. Existone - Sunshower (Club Mix)
10. Thomas Sagstad & Tyler Michaud - Renegades (Elevation Remix)
11. Patrick Plaice & Frank Ellrich - Sticky Tape
12. Van Riel en Huinink - Sun Rise (Original vs.Topher Jones Remix)
13. Fred Numf - Directions
14. Setrise vs. Braend - Tropical Shores

www.blackholerecordings.com | www.carlb-music.com