Mariska van Kolck presenteert kinderboek van schrijver Joop Kessels

18-11-2006 @ 17:25

Maandag 13 november presenteerde ambassadrice Mariska van Kolck het kinderboek 'Ayla, Prinses van het achterland' aan de aanwezige gezinnen in Villa Pardoes. Na een aansprekende presentatie van het boek, reikte Mariska samen met schrijver Joop Kessels de eerste boeken uit aan alle kinderen die deze week te gast zijn in de Villa. De opbrengst van de verkoop van het boek komt helemaal ten gunste van Villa Pardoes!

De ambassadrice van Villa Pardoes maakte graag tijd vrij in haar drukke theatertour van 'Wat zien ik' om deze bijzondere boekpresentatie te verzorgen. "Het is keer op keer een feest om in Villa Pardoes te zijn en alle gezinnen zo ongelooflijk te zien genieten van een weekje vakantie. Als je dan ook nog eens zo'n prachtig boek als 'Ayla, Prinses van het Achterland' aan deze gezinnen mag presenteren en je weet dat de opbrengst in zijn geheel bij de Villa terecht komt, dan maak ik daar graag tijd voor vrij. Mijn kinderen vonden het overigens een geweldig verhaal, dus ik kan het iedereen aanraden!" zo zei Mariska.
Ieder gekocht boek ook geschenk voor Villa Pardoes
Tekstschrijver Joop Kessels heeft met veel plezier aan het boek gewerkt en is trots op het eindresultaat. "Wat heerlijk om op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan een zo welverdiende vakantie van deze gezinnen. Ik wens alle kinderen vooral heel veel leesplezier toe en ik hoop van harte dat veel mensen het boek via Villa Pardoes zullen bestellen. Zeker met de decembermaand voor de deur een leuk cadeau, niet alleen om weg te geven maar ook voor Villa Pardoes.", zo meldde Joop Kessels.
"Wij zijn natuurlijk alleen maar heel erg trots op het feit dat we zo'n prachtig nieuw boek in ons assortiment relatiegeschenken mogen opnemen." aldus Marian Eberson, Directeur Fondswerving Villa Pardoes. Daar voegde zij aan toe "Een betrokken schrijver, een enthousiaste tekenaar en een ambassadeur van het eerste uur gaan vandaag weer voor de Villa, en dus vooral voor de gezinnen waar wij het voor doen. We hopen dat velen hun voorbeeld volgen door het boek te kopen."  

Boek kopen?
Het boek 'Ayla, Prinsen van het Achterland' is te bestellen voor € 11,95, via Villa Pardoes, tel. 0416 387 222 of door een mail naar info@villapardoes.nl. Ook grotere oplages bedoeld als relatiegeschenk kunnen worden geleverd.

Villa Pardoes
Kinderen met een levensbedreigende ziekte en hun ouders, broertjes en zusjes genieten sinds zes jaar gratis van een unieke week vakantie in Villa Pardoes. Het verblijf heeft ruimte om jaarlijks 400 gezinnen uit Nederland en Vlaanderen te ontvangen voor de vakantie van hun leven. Acht gethematiseerde vakantiehuisjes (zoals Sneeuwwitje, Barbie, Ridder en Space) vormen samen een sprookjesachtig slakkenhuis, waar alles voor een leuke vakantie voorhanden is.

Fondsen
Een gratis verblijf van de gezinnen in Villa Pardoes kost natuurlijk geld en moet dan ook gefinancierd worden. Het adopteren van het verblijf van acht gezinnen gedurende een week kost zo'n € 13.600,--. Ook kunnen bedrijven het verblijf van één gezin adopteren, hetgeen
€ 1.800,-- kost. Voor € 25,-- per jaar kan men particulier donateur van Villa Pardoes worden. Voor informatie over donateurschap of inzamelingsacties www.villapardoes.nl