www.Fresh40.nl van start !

20-10-2006 @ 13:26

Sinds 16 oktober jl. is de site rondom Nederlands belangrijkste dancechart gestart. www.fresh40.nl is een portal die gericht is op, zowel de professionele-, als de hobby dj en de fans van dancemusic in de ruimste zin van het woord.
De community is een logisch vervolg op de, door Rob Boskamp opgezette, Fresh40 dancechart die al 6 jaar lang de beste en betrouwbaarste dancechart is van Nederland.
Naast de wekelijkse lijst kan je op www.fresh40.nl nu al terecht voor een ruim assortiment aan legale downloads en het recentste nieuws. Dit zal snel worden aangevuld met een hele reeks andere diensten & produkten.
Voor wat betreft downloads is er een samenwerking opgezet met AIM4MUSIC, via wie we de beschikking krijgen over een catalogus met de content van alle belangrijke major en onafhankelijke platenmaatschappijen.
Belangrijk wordt de interactiviteit. www.fresh40.nl wil meer zijn dan de beste e-shop en nieuwssite. "Naast de maximale aandacht voor wat ons publiek bezighoud willen we hen een uitgebreid platform bieden om dit met elkaar te delen." aldus Rob Boskamp.
Daarnaast zal www.fresh40.nl straks ook actief op zoek gaan naar- en begeleiden van het nieuwe Nederlandse danstalent.
www.fresh40.nl zal uitgroeien tot de n1 community voor ieder die van dance houd of er professioneel mee bezig is. Vanaf november zullen de eerste interactieve onderdelen van www.fresh40.nl starten.
Rob Boskamp: "Ik ben erg blij dat we eindelijk kunnen starten met onze community. De chart is al jaren de top dancechart van Nederland en wordt als dusdanig ook in het buitenland gebruikt. Maar nu kunnen we eindelijk werk maken van de verbreding van de Fresh40 tot een community die actief de dance in Nederland in kaart brengt, en ondersteunt. Ik kijk dan ook vooral uit naar de start van het interactieve gedeelte en de zoektocht naar het nieuwe talent"

Over de FRESH40 :
De FRESH40 is de dancechart die wordt samengesteld door 75 dj's uit Nederland die lid zijn van de DJ-World DJ-Poolservice. Zij krijgen om de 14 dagen een pakket muziek aangeboden, beoordelen deze muziek door het invullen van een reactie-formulier en geven daarnaast hun tip- en toplijstjes door, aan de hand waarvan de FRESH40 tot stand komt.

Over Rob Boskamp en DJ-World :
Dance-man van het eerste uur. Schreef voor bladen als Disco Dance / Update / MixMag... Draait al in clubs sinds 1976 en doet dat nog steeds met veel passie. Bouwde de DJ-World DJ Poolservice uit tot een hechte community van freaks en dj's die dance als lifestyle ervaren.en hier graag over communiceren