NIEUW ALBUM VAN BORIS: "HOLY PLEASURE"

19-10-2006 @ 15:44

Rely On Me was het gouden debuutalbum waarmee Boris, na het winnen van de Idols editie van 2003, zich op de kaart zette.
Na een periode van 2 jaar, waarin Boris zich heeft toegelegd op het schrijven van nieuwe muziek, verschijnt nu eindelijk zijn langverwachte tweede album Holy Pleasure.
Boris is duidelijk meer zijn eigen muzikale koers is gaan varen en heeft zich in twee jaar tijd ontwikkeld tot een artiest van formaat met een eigen stijl.
Within My Hands, de eerste single, was al Superclip bij TMF en de tweede single Holy Pleasure" is vanaf eind september in promotie en is deze week officieel uitgebracht.

GIEL BEELEN BIJ 3FM ZWAAR ONDER DE INDRUK VAN BORIS
Boris heeft deze week elke dag een live optreden gegeven in de ochtendshow van DJ Giel Beelen bij Radio 3FM voor de promotie van zijn nieuwe album Holy Pleasure. Hij was op maandag 16 oktober uitgenodigd om te komen spelen in de ochtendshow. Giel Beelen was zo onder de indruk dat hij hem (bijna) elke dag liet terugkomen om nummers van zijn nieuwe album te spelen, hetgeen nog nooit is voorgekomen met andere artiesten.
Vrijdag 20 oktober zal Boris het laatste optreden van deze week bij Giel geven. John Legend is dan ook te gast.
Boris zal de komende weken veelvuldig aanwezig zijn in de media. Vrijdagavond bezoekt hij onder andere het TV programma Pauw & Witteman.
Holy Pleasure ligt vanaf 21 oktober in de winkel.
(sony bmg)