Boris tekent bij AT Bookings

23-02-2017 @ 22:48

Boris kan nu al terugkijken op een schitterende carrière. Zijn debuutsingle snelde in 2003 naar #1 in de Top 40 en de toon was gezet. De vier studioalbums die deze "modern day soul sensation" sindsdien uitbracht, eindigden hoog in de charts in binnen- en buitenland.

Hij werkte met supersterren zoals Angie Stone, John Legend, Maja Jane Coles, Chase & Status en The Chainsmokers. Daarnaast klopt ook de nieuwe generatie pop/dance artiesten graag bij hem aan. Boris tourde met zijn band door heel Europa, verkocht de grootste zalen van Nederland uit en schitterde op internationale grote podia.

Toen Boris een tijd in Engeland ging wonen om zijn creatieve grenzen te verleggen, bracht hij zijn vierde album Gold uit op het Britste label Decca Records (Universal). De singles 'She's On Fire' en 'The Addict' werden hits en kregen lovende kritieken van o.a. David Foster en Ryan Seacrest.

En er komt een nieuwe EP aan die uitgebracht gaat worden op het eigen label van Boris! De EP bevat liedjes die rechtstreeks uit Boris’ hart komen. Een ontboezemingen van een eerlijke artiest, die zijn hele ziel en zaligheid in zijn songs én zang legt.

https://www.facebook.com/iamborismusic/