Nederlandstalige releases week 35 + informatie

31-08-2006 @ 15:31

singles:
ALWIN De droom van jou en mij (pinkrec)
BRENDIE Overal Heb Ik De Kriebels (thats ent)
DJ TOMBA & DJ COENIO Drie gezusters in de stad (pinkrec)
HELEMAAL HOLLANDS Naar Huis Toe Gaan (berk music)
KUS Kus Gaat Los (emi music)
LUCAS & GEA Iedere morgen (l&g producties)
ALI OSRAM Zomer in Holland (pinkrec)
JAN SMIT Als de morgen is gekomen (artist & company)
JEFFREY STEVENS Mijn droom (pinkrec)
JOHAN VLEMMIX Allemaal beestjes (pinkrec)
WESLEY Kom dans met mij (pinkrec)
ZONDER TWIJFEL 80.000Woorden (multidisk/pinkrec)

DVD:
ANDRE HAZES Het Beste Uit De Hazes 100 (emi music)
VARIOUS Simmertime (heartselling)
VARIOUS Fryske stjerre jun (heartselling)

CD:
JOAN Dit is nog niet onze nacht (pinkrec)
HANS VAN SEGGELEN Het beste van Hans van Seggelen deel 2 (pinkrec)

Informatie over Nederlandstalige releases:
Martin van Doorn is geboren op 22 september 1970 in Utrecht. Zijn passie is zingen en entertainment. Doorzettingsvermogen en talent hebben Martin gemaakt tot een grote publieksentertainer. In 2004 heeft deed Martin mee met het Tros televisieprogramma "Een ster in 40 dagen" waarin door deze omroep een nieuwe Nederlandse ster werd gezocht. Martin bereikte een finaleplaats doordat hij met zijn zuivere stemgeluid de kijkers aan de buis wist te boeien. Nederland had kennis gemaakt met Martin van Doorn en vele fans van het Nederlandse lied hebben hem in het hart gesloten. Toen in juni 2005 de cabaretier Herman Berkien overleed werd Martin gevraagd tijdens de plechtigheid een lied te zingen. Onder de aanwezigen waren enkele vertegenwoordigers van voetbalclub FC Utrecht. Martin heeft veel indruk op hen gemaakt. Het bestuur van deze club heeft hem later in dat jaar benaderd om een lied te zingen tijdens de afscheidceremonie van voetballer David di Tomasso. De aanwezige supporters in het stadion waren muisstil. Uiteraard ziet Martin zijn publiek liever dansen en meezingen, met deze ervaring is wel duidelijk geworden dat Martin een veelzijdige artiest is. Niet alleen in de zaal weet hij het publiek te boeien, sinds 2005 presenteert Martin een wekelijks radioprogramma op de succesvolle zender van RTV Utrecht, Bingo FM. Martin is een echte levensgenieter het is dan ook niet vreemd dat zijn nieuwe single de titel "Mooi is het leven" heet. Dit vrolijke uptempo nummer is al een groot succes in de feestzalen en zal in deze remix een breed publiek aanspreken. Met Martin zijn frisse kijk op het leven, een liedje dat hem op het lijf geschreven is.
Martin van Doorn - Mooi Is Het Leven
CDS: RB 8561
(red bullet)
Release: 28 augustus

Helemaal Hollands "Naar Huis Toe Gaan"
De nieuwste single van Helemaal Hollands "Naar huis toe gaan" , is de opvolger van de hit Dans klein zigeunermeisje. Ook deze single is een regelrechte knaller, Dans klein zigeunermeisje", was en is een regelrechte hit! In amper drie weken stootte deze meezinger door naar nummers 27 in de Mega Top 100 en in de Top 10 van bijna alle regionale stations. En dat is niet alles: ook Radio en TV stations hebben veel belangstelling voor HELEMAAL HOLLANDS, evenals de Piratenfestivals (komende tijd in alle Giga en Mega Piraten festivals) en het grootste festival van Belgi: Melkrock. Binnenkort komt ook het album en de DVD Helemaal Hollands.nl" uit. Als bonus is gekozen voor hun versie van Leef als een zigeuner op een geheel eigen wijze als duet met DOENJA. (een zeer leuke en goed ogende zangeres, waar we in de komende tijd wel meer van zullen horen.)
Bestelnummer CDS: BM 160120
(berk music/thats ent.)
Release: 28 augustus

FRANS BAUER - Un dos tres
Nieuwe single en voorloper van het album "Voor altijd" dat op 20 oktober uit gaat komen. Ook staat voor november de DVD "In Noorwegen" gepland.
De nieuwe single heet "Un dos tres" en komt op 15 september uit.
(fb media/heartselling)
Release: 15 september