NIEUWE SINGLE VAN WOLTER KROES

29-08-2006 @ 16:44

De nieuwe single van Wolter Kroes is weer een hele speciale single versie geworden "Geen dag voorbij" staat op het succes album "Laat me zweven" en viel gelijk al op bij erg veel mensen waaronder ook o.a. Cor Bakker die net bezig was met de opnamen voor het tv programma "Cor achter de dijken" dat nu bij omroep MAX uitgezonden wordt, maar wat eerst gemaakt was voor RTV NoordHolland. Daarin was Wolter te gast en zong "Geen dag voorbij". Na de tv uitzending en ook tijdens de opnamens waren er veel mensen die riepen dit moet op CD gezet worden en zo is er dus nu een opname gemaakt met Cor Bakker en Wolter Kroes samen (piano/zang) te horen en is er ook een opname gemaakt met de Wolter Kroesband en Cor Bakker plus op track 3 de orginele versie van het album (ook iets opgeknapt) zodat er nu 3 prachtige versies zijn van "Geen dag voorbij". Wolter was afgelopen week ook te gast bij Radio 538 en zong
daar voor het eerst dit nummer op de radio. Direct na de uitzending kwamen er erg veel emails binnen van luisteraars over hoe mooi het nummer wel niet was!!
De videoclip staat op de derde DVD van Wolter Kroes "Uit en thuis" en is nu veel te zien op TV Oranje!
Voor de rest staat Wolter nu zo'n 9 keer per week in het land op te treden met als hoogtepunt natuurlijk weer 2 dagen in Ahoy op 5 en 6 november dat al heel erg op weg is om uitverkocht te raken en dat is niet niks!!

Wolter Kroes "Geen dag voorbij"
red bullet CDS: RB 8.560