NPS continueert avondprogramma 'Met Michiel' op 3 FM + uur extra

22-08-2006 @ 09:24

3FM DJ Michiel Veenstra (30) blijft ook in het nieuwe seizoen "Met Michiel" voor de NPS presenteren. Veenstra heeft voor twee jaar bijgetekend. De avondshow van 3FM heeft zich afgelopen jaar meer dan bewezen. Met opvallende acties als het bellen van kroonprins Willem-Alexander op zn huistelefoon en het weggeven van een kampeerplaats in het centrum van Amsterdam wist Veenstra de aandacht te trekken.
Verder waardeert de 3FM-luisteraar Michiels muziekkeuze. Het afgelopen jaar steeg het luistertijdaandeel van 3FM in de avond van 3,6 naar 6,7 (bron: KLO, sep/okt '05 - mei/juni '06 , 10+).
Dit seizoen wordt "Met Michiel" van maandag tot en met donderdag een uurtje langer. Vanaf maandag 4 september begint "Met Michiel" om 19.00 uur en duurt zoals gebruikelijk tot 22.00 uur. Ook neemt de 3FM-jock het tijdslot op de vrijdagavond (19.00-22.00 uur) voor zijn rekening. Hij doet dat samen met AVRO-DJ Gerard Ekdom, die elke ochtend op 3FM te horen is met de Arbeidsvitaminen. Die show gaat Ek-stra Weekend heten.
De zendtijduitbreiding komt voor Veenstra als geroepen :"Het afgelopen jaar is elke avond zo leuk geweest met toffe muziek, spraakmakende acties en leuke luisteraars dat het bijna niet meer in twee uur past. Een uur extra Met Michiel betekent dat alle elementen van het programma nog beter tot hun recht komen en er ook ruimte is voor nieuwe experimenten. En dat is mooi, want ik voel me mij 3FM als een eend in het badwater!"
Eindredacteur Jurre Bosman van de NPS: "Michiel heeft zich het afgelopen jaar ontwikkeld tot een echte NPS 3FM-jock. Met zijn liefde voor muziek en persoonlijke aandacht voor de luisteraar is hij inmiddels een onmisbare schakel in de succesvolle 3FM-programmering. Hij slaagt erin elke avond de door ons zo gewenste jonge doelgroep bij de radio te krijgen. We zijn blij dat ie blijft!"

website michiel veenstra: www.michielveenstra.nl