ROCK VAN EIGEN BODEM: SUPERBAND SEVEN

17-08-2006 @ 15:38

SEVEN is een nieuwe band, met een groot verleden. De bandleden van SEVEN werkten als leden van bands als: Relax, Topaz, Kane en ze waren begeleiders van Candy Dulfer, Anouk, Birgit en Rosa King. Zo hebben ze nadrukkelijk hun sporen hadden achtergelaten in de actuele Nederlandse popmuziek. Hoewel het uiterst leerzame jaren waren, zijn de betrokkenen de eersten om het te relativeren. Ze hadden er namelijk iets gemist dat ze met SEVEN wel tot in hun vingertoppen wilden voelen: het ware bandgevoel. Wij tegen de rest van de wereld. En voor allen, allen voor n.
Een motto dat SEVEN vanaf het begin omarmde was 'lekker rocken'. Het debuut bevat dus geen fratsen of concessies, maar een tiental rocksongs met een kop en een staart. Eerlijk en vol gevoel. Over de toekomstplannen zijn de jongens van SEVEN heel concreet: veel optreden, veel platen maken maar bovenal: een echte band blijven.
Muziekmaatschappij [PIAS] zal er alles aan doen om van SEVEN een groot succes te maken. De eerste tekenen van succes zijn al gesignaleerd, want: de band heeft dit jaar een Essent Award gewonnen! En dat nog voordat de band een album uit heeft.
Verder staat de band dit jaar op Lowlands, een unicum. De eerste single, "Walk On Water", wordt reeds gedraaid door 3FM en Kink FM.
SEVEN zal deel uitmaken van de 3FM presents najaarstour.
Op Lowlands wordt de show opgenomen door: VPRO TV, 3FM, MTV en 3voor12.
En dit is alleen nog maar het begin. Op dit ogenblik wordt er gewerkt aan een spectaculaire
clip, die de steun van MTV reeds heeft.
Hou Radio, TV en tijdschriften goed in de gaten! Vanaf 21 augustus kan niemand meer om
Seven heen!
Bestelnummer CD: 481.0103.020
genre: rock
(pias)