NIEUWE SINGLE VAN JAN SMIT OP 25 AUGUSTUS, ALBUM 15 SEPTEMBER

11-08-2006 @ 15:12

Een nieuw hoofdstuk in de succesvolle carrire van Jan Smit gaat dit najaar van start met de release van zijn nieuwe album "Op Weg Naar Geluk". Het album wordt voorafgegaan door de single "Als De Morgen is gekomen". Jan schreef weer de meeste nummers zelf, hier en daar bijgestaan door Simon Keizer, Nick Schilder en het andere gouden duo Tol & Tol die natuurlijk ook tekenden voor de productie. Het resultaat is een dijk van een album dat de vergelijking met "Jan Smit.com" glansrijk kan doorstaan en zeker opnieuw garant staat voor menige Top 10 single in zowel 2006 als 2007. Het album verschijnt in een standaard versie en een luxe uitvoering die ook een Duitstalige bonus CD en een bonus DVD bevat, dit alles verpakt in een prachtige digipack.
Voor de eerste hitsingle "Als De Morgen Is Gekomen" die 25 augustus verschijnt is een spectaculaire clip opgenomen, geregisseerd door Peter van Eyndt (o.a. bekend van Intwine, Nick & Simon en Brace).
Behalve twee nieuwe tracks op de single zal ook de videoclip als een CD-Rom track op de single staan en een CD-Rom Memory game (met als basis nieuwe fotos van Jan) Tevens zullen de eerste 15.000 singles worden geleverd in klaphoes.
JAN SMIT
1. Als De Morgen Is Gekomen
2. Wanneer De Avond Dan Voorbij Gaat
CD-Rom Bonus Track: De clip van Als De Morgen Is Gekomen
CD-Rom Game
(artist & company/heartselling)
Cat. No. : AC 300691
Releasedatum: 25 augustus 2006