OPNIEUW #1 SINGLE VOOR JAN SMIT!

07-04-2007 @ 10:16

 Met de single "Op Weg Naar Geluk", afkomstig van het gelijknamige album, scoort Jan Smit deze week weer een #één hit in de Mega Top 100. Na "Als De Morgen Is Gekomen" en "Cupido" is dit de derde #1 van de in september 2006 uitgebrachte CD. De single, die voor de gelegenheid een dubbel LP-hoes met poster als verpakking heeft, bevat naast "Op Weg Naar Geluk" een drietal live-tracks.
De nieuwe dubbel-DVD "Gewoon Jan Smit Seizoen 2", met ruim zeveneneenhalf uur beelden van de populaire reality soap, komt in de DVDlijst van de GFK Mega Charts binnen op de 7e positie.
De single "Op Weg Naar Geluk" werd geschreven door de Volendammers Jan Smit, Simon Keizer en Jaap Kwakman. Deze laatste staat met de debuutsingle "Kom" van het trio 3JS deze week op de 24e positie van de Mega Top 100. Dit maakt, na onder meer een televisieoptreden bij 'Mooi Weer De Leeuw' en een radio-optreden bij Giel op 3FM afgelopen week, de weg vrij voor een later dit jaar te verschijnen debuutalbum. Vrijdag 13 april staan 3JS live bij 'De Gouden Uren' met Daniël Dekker op Radio 2, waar zij uiteraard ook "Kom" ten gehore zullen brengen.
De kaartverkoop van de 'Jan Smit Komt Naar Je Toe Tour' die afgelopen week van start ging loopt voorspoedig. Voor meer informatie kunt u terecht op www.jansmitkomtnaarjetoetour.nl