SENSATION WHITE GROOT SUCCES

02-07-2006 @ 13:25

Zaterdag 1 juli bood de Amsterdam ArenA het podium aan een van meest memorabele edities van Sensation White, The Worlds Leading Dance Event. Dit jaar liep het thema Dreams als een rode draad door het avondvullende showprogramma. De dj-troon werd deze nacht bestegen door artiesten als Roog en Erick E, David Guetta, Steve Angello, Ferry Corsten, Benny Rodrigues en Sander Kleinenberg; tevens de producer van het Sensation anthem van dit jaar, This Is Sensation.
En van de absolute hoogtepunten vormde het verrassingsoptreden van s werelds populairste DJ Tisto. Als ambassadeur van Dance4Life, de organisatie die internationaal anticampagne voert in de strijd tegen hiv en aids, wist Tisto moeiteloos alle 35.000 in het wit gestoken feestgangers compleet in extase te brengen. Ook de spectaculaire show rondom de MegaMix zorgde voor een flink aantal kippenvelmomenten. Ferry Corsten verraste het publiek met een speciale LEF-set (Loud Electronic Ferocious) met uitsluitend eigen producties, waarmee Ferry met succes zijn nieuwe sound aan het publiek presenteerde.
Voor Sensation Black zijn nog 1.500 kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij! Voor tickets kun je terecht bij alle filialen van Ticketbox.
Voor meer info: www.id-t.com