Het nieuwe album van VANKATOEN heet

02-06-2006 @ 16:09

Het nieuwe album van VANKATOEN is af. 'DOORROOD' heet-ie. En zoals de groep het zelf zegt: Heftig en oprecht. Hij komt van diep. Muzikaal weer een stap verder vooruit. Oordeel zelf maar: je kunt 'm gratis en legaal downloaden op de site: www.vankatoen.nl Maak je ook nog kans op kaarten voor PinkPop. Na Pinkpop zal het album nog steeds te downloaden zijn, maar ook te koop via de site van de groep of bij concerten.
VAN KATOEN staat op PinkPop, dat is eindelijk gelukt. Dankzij de vele voorkeursstemmen die fans hebben gegeven. Zondag 4 juni a.s. om 14.00 uur is het zover.
Van het geld dat ze krijgen voor spelen op PinkPop hebben ze kaarten gekocht voor PinkPop, 10 stuks. Die kunnen jullie winnen als jullie het nieuwe album downloaden. Als je al kaartjes hebt dan maak je kans, als je download, op een plek bij ons op het PinkPop-podium tijdens het concert. Het kan tot zaterdag 3 juni 00.00 uur (=vrijdag 24.00 uur). Dan bellen ze 5 mensen op, die ieder 2 kaarten krijgen, spreekt de groep gelijk af waar ze kunnen worden opgehaald. Mensen die mee op het podium willen bellen ze een kwartier voor het concert op. Ga naar de site en het wijst zich vanzelf.
Het verslag van de tour door Indonesi staat met verhalen en fotos van Wout de Jong ook op de site. Dat is echt een ontzettende indrukwekkende ervaring geweest als dus Baz van VanKatoen: Rockster in Indonesi. Hoge toppen en diepe dalen. Lees en kijk zelf. Tjek: www.vankatoen.nl