SHOWTIME VOOR BEATKIDZ

10-04-2006 @ 22:10

Beatkidz is vijf jaar geleden opgericht door een zestal jonge muzikanten en is inmiddels uitgegroeid tot ht productieteam achter 's lands vooraanstaande rappers. Beatkidz zijn: Silent-man, Big Ed, Alphalicious, Boyundaztood, J-Rock en Mr. Mista. Elk van de zes leden hebben hun eigen stijl maar samen delen n muzikale visie. Beatkidz hebben al met vele succesvolle artiesten uit binnen- en buitenland gewerkt zoals Ali B, Lange Frans & Baas B, Direct, Brace, Gio, Def Rhymz en D-12. Ook is er meegewerkt aan projecten van THC, Kimo, Yes R, K-Liber.
Beatkidz hebben in 2005 een 'Mobo Award' gewonnen voor 'Best Dutch Urban Producer 2005'. Dit was na aanleiding van de productie van songs: "Ik ben je zat" met Ali B. ft Brace en "Moppie" met Lange Frans en Baas B.).
In de Nederlandse muziekindustrie worden Beatkidz veel besproken en gezien als d 'hitfabriek'. Met het uitbrengen van de single 'Showtime' komen Beatkidz nu achter de schermen vandaan en stappen hiermee definitief in het spotlicht!
De single 'Showtime' is vanaf 7 april 2006 verkrijgbaar in de winkels en vanaf dat moment zullen ook de ringtones, realtones en downloads verkrijgbaar zijn. 'Showtime' is afkomstig van de originele soundtrack CD 'DON' die gelijktijdig met de film zal worden uitgebracht op 27 april 2006. Beatkidz hebben voor de film 'Don' speciaal muziek geschreven, gecomponeerd en geproduceerd. 'Showtime' wordt uitgevoerd door Beatkidz met behulp van verschillende Nederlandse gastrappers zoals Heist Rocka & Darryl (bekend van het nummer "Wat wil je doen?"), Yes-r (bekend van tracks met Ali B. en Akon), Dicecream (Protg van Brainpower), J-Rock (bekend van de single "Blow" met Don Diablo en de track "Het Kind" met Ali B. en Brace) en Lucky is een nieuwe, veelbelovende artiest in de muziekwereld.

BEATKIDZ "SHOWTIME"
label: 24RECORDS B.V.
genre: dance
Bestelnummer CDS: TWF0202
(rough trade)