Extra concert Roger Waters in Ziggo Dome op 6 april

30-09-2022 @ 16:24

Vanwege de grote belangstelling geeft Roger Waters een extra concerti n Ziggo Dome op donderdag 6 april.
Tijdens zijn tournee, die op 17 maart 2023 begint in Lissabon, geeft Waters veertig optredens in veertien Europese landen. Op de setlist staan twintig klassiekers van zowel Pink Floyd als Roger Waters, waaronder ‘Us & Them’, ‘Comfortably Numb’, ‘Wish You Were Here’ en ‘Is This The Life We Really Want?’. Daarnaast speelt Waters het nieuwe nummer ‘The Bar’.

This Is Not A Drill is een baanbrekende nieuwe rock-’n-roll/filmisch extravaganza, uitgevoerd in de rondte. Het is een prachtige aanklacht tegen de verzakelijkte dystopie waarin we allemaal worstelen om te overleven, en een oproep om onze kostbare en kwetsbare planeet lief te hebben, te beschermen en te delen. De show bevat veel geweldige nummers uit Pink Floyds gouden periode naast een aantal nieuwe; woorden en muziek van dezelfde schrijver, hetzelfde hart, dezelfde ziel, dezelfde man. Het zou zijn laatste hoera kunnen zijn. Wauw! Mijn eerste afscheidstournee! Mis het niet, liefs R.”, aldus Waters over zijn nieuwe show.

Roger Waters = ThIs Not A Drill
Dinsdag 4 en onderdag 6 april 2023, Ziggo Dome, Amsterdam

Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €78,40 (incl. servicekosten)

De kaartverkoop van deze show, net als het concert op 4 april onderdeel van zijn Europese ‘This Is Not A Drill’ tournee, is gestart via Ticketmaster.