Volbeat op 9 december 2022 naar GelreDome Arnhem

27-06-2022 @ 11:50

Op vrijdag 9 december 2022 komt het Deense Volbeat naar Arnhem. Het optreden in de Gelredome is onderdeel van hun Servant of the Road World Tour. Special guests voor dit concert zijn Skindred en Bad Wolves.

VOLBEAT
De Deense rockband is in 2001 opgericht in Kopenhagen, Denemarken. Tijdens hun inmiddels twee decennia durende carrière hebben ze het podium gedeeld met genre-legendes als Black Sabbath, Metallica, Motörhead, Slipknot, Megadeth en Anthrax. In hun thuisland staat Volbeat ook wel bekend als énige Deense artiest ooit die het Telia Parken stadion in Kopenhagen heeft uitverkocht.

Het meest recente en zevende Volbeat album, Rewind, Replay, Rebound, kwam uit in 2019 en gaf de rockband hun hoogste notatie in de Britse hitlijsten. Daarnaast ontvingen ze in 2014 een Best Metal Performance Grammy nominatie voor "Room 24 (feat. King Diamond)" en won de band meerdere Deense muziekprijzen. Meest recent is het album Servant Of The Mind, geschreven en opgenomen tijdens de COVID-19 pandemie. Op het album is de meeslepende sound die Volbeat typeert, terug te horen in combinatie met vurige ritmes en Poulsen zijn verhalende schrijfstijl.

Volbeat konidgt nu hun Servant Of The Road World Tour aan. Tijdens de 32 data bevattende tour zullen ze de spotlight delen met afwisselend specials guests Skindred, Napalm Death en Bad Wolves. Fans kunnen een mix van Volbeat klassiekers, hits en nummers van het nieuwste album verwachten.

VOLBEAT - SERVANT OF THE ROAD WORLD TOUR 2022
Met special guests Skindred en opener Bad Wolves
Vrijdag 9 december 2022 | GelreDome, Arnhem
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf € 56 (incl. servicekosten)

De kaartverkoop voor het concert van Volbeat in GelreDome start vrijdag 1 juli om 10.00 uur via Ticketmaster.