Donnie XL met special guests bevestigd voor Parkpop 2022

10-05-2022 @ 12:04

De Amsterdamse rapper Donnie komt met speciale gasten Frans Duijts, Mart Hoogkamer, René Froger en Willie Wartaal naar de 40ste editie van Parkpop 2022 en staat op het hoofdpodium dat daarmee compleet is.
Eerder werden al UB40 ft. Ali Campbell, DI-RECT, Maan, Kevin & The Animals, Goldband en Froukje aangekondigd. Het gratis festival vindt dit jaar plaats op het Malieveld op zondag 12 juni.
Vlak na zijn grote show in AFAS Live bevestigt rapper Donnie zijn komst naar Parkpop.

Donnie kende de afgelopen jaren grote successen dankzij zijn virale samenwerkingen met Nederlandstalige artiesten. Met Frans Duijts scoorde hij de megahit 'Frans Duits', waarop ook snel 'Bon gepakt' met René Froger en de recente hit 'Bieber Van De Kroeg' met Mart Hoogkamer volgden. Ook buiten de muziek heeft Donnie een goed jaar achter de rug: zo presenteerde hij op Prime Video zijn eigen programma 'Donnie op de Monnie' waarin hij zich onderdompelt in de levensstijl van rijke mensen die, vaak al op jonge leeftijd, een enorm fortuin hebben opgebouwd. Donnie's eigen cv wordt alsmaar indrukwekkender, en op 12 juni wordt daar een nieuwe mijlpaal aan toegevoegd: een grootse show op Parkpop!

PARKPOP 2022
Met UB40 ft. Ali Campbell, DI-RECT, Donnie XL, Maan, Kevin & The Animals, Goldband en Froukje
Zondag 12 juni 2022 | Het Malieveld, Den Haag
Aanvang: 12:00 – 23:00 uur
Parkpop is gratis toegankelijk.

Meer info over dit festival vind je op: parkpop.nl