Buma Cultuur en November Music kondigen derde editie New Music Conference aan

30-06-2021 @ 12:49

12 november – Verkadefabriek 's-Hertogenbosch & online

Voor het derde jaar op rij biedt New Music Conference een actueel conferentie- en netwerkprogramma voor componisten, uitgevers, musici en andere professionals actief in de Nieuwe Muziek en gerelateerde genres. Na een - overigens succesvolle - online editie in 2020, zal New Music Conference 2021 net als in 2019 plaatsvinden in het kloppend hart van festival November Music, de Verkadefabriek in 's-Hertogenbosch.

"Ervaringen en ideeën uitwisselen is altijd waardevol. Maar met een seizoen als 20/21 achter de rug en met een muzieksector die zwaar onder druk staat, is een moment van samenkomst zelfs noodzakelijk. Om te weten wat er leeft binnen kwetsbare genres als de Nieuwe Muziek, jazz en world en om te vertellen, te horen en te ontmoeten. Met New Music Conference bieden we die gelegenheid tijdens een van de meest relevante festivals in West-Europa," aldus Mark van Schaick, general manager van New Music Conference.

Het dagprogramma van New Music Conference wordt in de komende maanden bekendgemaakt. Buitenlandse geïnteresseerden die niet in staat zullen zijn om naar 's-Hertogenbosch af te reizen worden in staat gesteld de conferentie en Meet & Connect-sessies online te volgen.

De kaartverkoop start 3 september. Meer informatie volgt.

New Music Conference 2021
Vrijdag 12 november, 10:00 – 18:00 uur
Verkadefabriek, 's-Hertogenbosch

New Music Conference is een initiatief van Buma in samenwerking met November Music.