NPO Cultuurplan bij 3FM verlengt tot 1 oktober

21-05-2021 @ 15:53

Op 1 juni loopt de artiestenregeling af vanuit het NPO Cultuurplan. Dankzij deze regeling hebben tientallen muzikanten afgelopen maanden steun gekregen vanuit dit fonds bij hun optredens op 3FM. Dat deze steun geboden kon worden, werd met veel enthousiasme en waardering ontvangen vanuit de muzikanten. 

3FM ziet dat het livecircuit de komende maanden, ondanks de hoop op versoepelingen, nog lang niet goed en wel opgestart zal zijn. Daarom heeft de NPO voor 3FM extra budget vrij kunnen maken ter overbrugging van deze periode. De regeling gaat dan ook verlengd worden tot 1 oktober 2021. Voor de volledigheid: dit gaat om de programma’s Sanders Vriendenteam, Vera On Track, Club Cleven en 3voor12 Radio. De afhandeling hiervan ligt bij de programma’s zelf, zij hebben ook de verdere details van deze regeling. 

Het bericht dat het de inzet is van Minister Arie Slob om artiesten die bij een van de NPO radiozenders optreden standaard van een vergoeding te voorzien. 3FM is hier zeer enthousiast over. Op een later moment volgt hopelijk meer nieuws hierover.

bron: 3FM