Bart! De Van Gogh van de jingles + online programma op 18 november

08-11-2020 @ 23:14

Top Format zet het werk, de avonturen en ontwikkelingen van de radiowereld in de spotlights en organiseert op 18 november tussen 16.00 en 17.30 uur de exclusieve online talkshow 'Een leven vol radio'. Inclusief de lancering van het boek ‘Bart! De Van Gogh van de jingles’
In dit unieke online programma vieren we de release van het boek, blikken wij met Bart van Gogh, Jelle Boonstra (auteur), Ton Lathouwers (oprichter Sky Radio), Jeroen van Inkel (radiomaker NPO Radio 2) en Uunco Cerfontaine (station manager Sky Radio) terug op de ervaringen in de radiowereld en hun visie op de toekomst.

Over het boek: Bart! De Van Gogh van de jingles

In het boek, geschreven door journalist Jelle Boonstra, spreekt Bart Van Gogh zich uit over het verleden en de toekomst van radio. Het boek vertelt niet alleen over het leven van Bart, maar ook over de ontwikkeling van de piratenzenders, commerciële radio, jingles en digitale kanalen. In dit boek blikt Van Gogh terug en vooruit. Van Gogh begon veertig jaar geleden als radiomaker en groeide uit tot één van de meest bekende producers van jingles en ook zijn stem is onmiskenbaar-herkenbaar. Hij maakte onder meer jingles voor NOS Tour de France, TROS, Radio 2, Sky Radio, Radio 10 en Radio Veronica.

Meer informatie over het online programma en aanmelden, check: http://topformat.com/bartboek/