Beatles Beat-Meet zaterdag 11 april 2020

08-03-2020 @ 10:16

De muziek van The Beatles spreekt nog steeds miljoenen over de hele wereld enorm aan en de verkoop van hun muziek is nog steeds gigantisch. Wereldwijd worden er nog enorme aantallen van hun muziek verkocht, gestreamd.

De muziek van John Lennon, Paul McCartney, George Harrison en Ringo Starr mag ondertussen "klassiek" genoemd worden. Het nummer "Yesterday" werd gekozen tot "song van de (twintigste) eeuw".

50 jaar na het uiteenvallen van The Beatles, is er nog steeds een grote belangstelling voor alles wat de "fab four" gedaan hebben. Paul McCartney en Ringo Starr spelen wereldwijd nog steeds voor uitverkochte zalen!

Beatles fans, verzamelaars en liefhebbers kunnen op zaterdag 11 april terecht in Scheltema Leiden aan de Marksteeg 1 (hoek Oude Singel) in Leiden (dicht bij station Leiden-Centraal en met ruime parkeergelegenheid in de buurt) waar, al voor de 42ste keer, "BEAT-MEET" plaats vindt.

Op deze Beatlesbeurs kunnen fans, liefhebbers en verzamelaars lekker snuffelen tussen de duizenden LP's, singletjes, CD's, DVD's, boeken, bladen, video's en memorabilia die te kijk, te koop of te ruil zijn. Er zijn standhouders uit binnen- en buitenland, dus het aanbod zal spectaculair zijn. Voor dit evenement komen bezoekers vanuit de hele wereld naar Nederland!! Er zijn ook stands van de Beatles Fanclub en de Paul McCartney Fanclub.
Schrijver Ed Dieckmann presenteert en signeert zijn "A is for Apple" boeken over het door the Beatles in 1968 opgerichte Apple-label.
Tekenaar Meester Baar presenteert “All Together Now!”: 211 Beatlessongs in 211 unieke illustraties.
En er is Beatles & Sixties Live muziek van Xavier Baudet en Andrew Vromans.

Bezoekers kunnen tevens Beatles muziek of memorabilia meenemen om te ruilen/verkopen of vrijblijvend te laten taxeren.

Deze dag wordt georganiseerd door Franck Leenheer in samenwerking met www.beatlesfanclub.nl, de best bezochte Nederlandstalige Beatles website.

"BEAT-MEET 2020" in Leiden is open van 11-16 uur. De entree bedraag 5 Euro.
Beat-Meet 2020 mag je als Beatlesfan niet missen!