Vrijdag en zaterdag van Concert at SEA uitverkocht

08-12-2018 @ 12:03

De weekendkaarten en dagkaarten voor de vrijdag en zaterdag van Concert at SEA zijn uitverkocht. Deze tickets voor het driedaags festival in Zeeland gingen binnen twee uur over de toonbank. Op vrijdag en zaterdag verwacht het festival 40.000 bezoekers per dag. Voor donderdag 27 juni met onder andere Guus Meeuwis en Golden Earring zijn nog wel losse dagkaarten beschikbaar.

Het is geweldig hoe groot het enthousiasme is en blijft voor ons festival,” zegt BLØF-zanger en Paskal Jakobsen. “Dat vervult ons met trots en vooral heel veel zin om er weer een geweldig weekend van te maken in Zeeland.

De bestellingen worden in de komende twee weken gescreend op zwarthandel. Deze kaarten zullen geannuleerd worden en komen opnieuw in de verkoop voor mensen die ingeschreven staan op de wachtlijst.

Concert at SEA op de Brouwersdam in Zeeland is één van de grootste festivals van Nederland. Het is tevens het paradepaardje van de band BLØF, die het festival in 2019 voor de veertiende keer organiseert. Behalve de programmering is de unieke locatie met uitzicht op de Noordzee en de gezellige sfeer voor veel mensen reden een weekend naar Zeeland te komen.

Concert at SEA 2019

Line-Up

Donderdag: Guus Meeuwis, Golden Earring, Cøver at SEA, Wulf

Vrijdag: Nile Rodgers & CHIC, +LIVE+, De Jeugd Van Tegenwoordig, Alvaro Soler

Zaterdag: BLØF, Douwe Bob, Bizzey, RONDÉ

www.concertatsea.nl