Kaarten voor Concert At Sea 2012 in verkoop

23-10-2011 @ 10:44

Het festival Concert At SEA wordt in 2012 op 29 en 30 juni voor de zevende keer georganiseerd op de Brouwersdam in Zeeland.

Het tweedaagse festival werd dit jaar na een dag gestaakt in verband met extreme weersomstandigheden. De organisatie van Concert at SEA heeft de afgelopen maanden alle gedupeerde bezoekers van de editie van 2011 gecompenseerd. Tienduizenden kaarten zijn terugbetaald of omgezet in vouchers voor 2012 en ook consumptiemunten zijn retour ontvangen en terugbetaald. Gedupeerden hebben de afgelopen week massaal gebruik gemaakt van de speciale exclusieve voorverkoop om als eerste kaarten te kopen voor 2012.

De band BLØF is als mede-organistor blij dat alles nu achter de rug is. 'We zijn trots dat we dit in relatief korte tijd naar tevredenheid voor iedereen hebben kunnen afhandelen. Het begrip voor de afgelasting onder de bezoekers heeft ons enorm gesteund de afgelopen tijd.', aldus zanger Paskal Jakobsen. 'Uiteraard hebben we enorm veel zin om de afgelopen editie dubbel en dwars goed te maken in 2012. We zijn dan ook al druk met de programmering bezig. We zullen zelf natuurlijk spelen en ook CØVER at SEA krijgt een vervolg na het succes van afgelopen jaar.' Onder deze naam opent BLØF het festival door samen met bevriende muzikanten door het publiek geselecteerde covers te spelen.

De organisatie raadt bezoekers aan op tijd kaarten te kopen gezien veel bezoekers hebben aangegeven een weekend naar Concert at SEA te komen en het festival elk jaar vroeger uitverkoopt.

bron: http://www.blof.nl/