Greta Van Fleet op 27 februari 2019 naar AFAS Live

10-10-2018 @ 18:04

De jonge Amerikaanse rocksensatie Greta Van Fleet speelt op woensdag 27 februari een show in AFAS Live.

Het optreden is onderdeel van hun tournee genaamd March Of The Peaceful Army 2019 World Tour. Deze staat in het teken van het later deze maand te verschijnen debuutalbum Anthem Of The Peaceful Army.
Greta Van Fleet is afgelopen twee jaar mateloos populair geworden ondanks dat er nog geen debuutalbum is. De debuutsingles Highway Tune en Safari Song van hun eerste EP From The Fires lanceerden in zeer korte tijd hun carrière in Noord-Amerika. Met een #1 positie in de U.S. Rock Radio Charts, miljoenen YouTube en Spotify streams, een gouden album in Canada en lovende woorden van artiesten als Elton John en Nikki Sixx was 2016 een zeer succesvol jaar voor de band. Het succes is inmiddels ook overgewaaid naar Europa met steeds meer uitverkochte shows als gevolg, waaronder afgelopen jaar in Nederland in Doornroosje, Melkweg en Paradiso. Later deze maand speelt de band een uitverkochte show in 013.

Op 19 oktober verschijnt het lang verwachte debuutalbum van de band genaamd Anthem Of The Peaceful Army. De eerste single van het album When The Curtain Falls staat inmiddels in de Top 10 van Rock Radio, op nummer 3 in de Rock Radio Charts, heeft al meer dan 18 miljoen streams en de videoclip is al meer dan 4 miljoen keer bekeken.

Greta Van Fleet bestaat uit de tweelingbroers Josh Kiszka (zang) en Jake Kiszka (gitaar), hun jongere broer Sam Kiszka (bas, toetsen) en goede vriend en drummer Danny Wagner afkomstig uit Frankenmuth, Michigan. De grote muziekcollectie van hun ouders was een grote inspiratie voor de muziek die ze nu maken. Een high-energy mix van rock’-n-roll, blues en soul. Met hun muziek wil Greta Van Fleet een duidelijke boodschap uitdragen: Peace, Love and Unity.


GRETA VAN FLEET - MARCH OF THE PEACEFUL AMRY 2019 WORLD TOUR
Woensdag 27 februari 2019 | AFAS Live - Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: €40,32 (incl servicekosten)

De kaartverkoop voor de show in Amsterdam start vrijdag 19 oktober om 10uur via Ticketmaster.