G-Unit treedt op met 50 Cent tijdens 'Get Rich Or Die Tryin' tour

11-07-2018 @ 12:01

G-Unit heeft bevestigd te zullen optreden met hiphopsuperster 50 Cent ter ere van de 15de verjaardag van zijn debuutalbum ‘Get Rich Or Die Tryin’ tijdens zijn Europese tournee langs zeven stadions in september.

Eerder dit jaar kondigde een van de grootste namen uit de rap, 50 Cent, aan dat hij naar Europa komt voor zeven optredens in september, ter ere van de 15de verjaardag van ‘Get Rich Or Die Tryin’. Zijn debuutalbum bracht hem van de straat naar de top, nadat hij werd ontdekt door Eminem en Dr Dre. ‘Get Rich Or Die Tryin' bracht een hele reeks hitsingles voort, waaronder het met platina bekroonde ‘In Da Club’, ‘P.I.M.P’ en ‘21 Questions’. Het album, geproduceerd door Eminem en Dr Dre, vormde de inspiratie voor een filmbiografie met dezelfde naam en lanceerde de carrière van een van de grootste sterren van de hiphop. Meer dan 10 miljoen verkochte exemplaren over de hele wereld, 6 keer platina en meerdere Grammy's.

Naast 50 Cent zullen ook zijn medeleden uit G-Unit optreden. Het hiphopcollectief bracht 15 jaar geleden hun debuutalbum uit, ‘Beg for Mercy’, waar wereldwijd meer dan 4 miljoen exemplaren van werden verkocht. In 2003 stonden ze aan de wieg van het immens populaire kledingmerk G-Unit. De rappers hebben ook een openbare stichting opgericht die subsidies verstrekt aan non-profitorganisaties die zich bezighouden met het helpen van gemeenschappen met lage lonen en weinig middelen.

G Unit in actie:

Kaarten zijn nu te koop via https://nvite.com/community/50centtour