Amerikaans danceduo Odezsa op 23 januari 2019 naar Amsterdam

11-07-2018 @ 10:10

Odesza heeft het Europese deel van hun A Moment Apart Tour bekendgemaakt. Op 23 januari 2019 geven ze een show in AFAS Live Amsterdam. Het is de eerste keer dat het Amerikaanse danceduo met een productie van deze omvang naar Nederland komt. 
Afgelopen jaren verkochten ze TivoliVredenburg en Paradiso in razend tempo uit. Nu komt Odesza, die vorige maand nog op Down The Rabbit Hole stond, in januari 2019 opnieuw naar Nederland. Deze keer met hun grootste productie tot nu toe. In hun nieuwe show gaat het danceduo voor opzwepende muziek en een dynamisch visueel spektakel. De indrukwekkende act met live muziek leverde de mannen dit jaar zelfs een plek op de mainstage van het bekende Amerikaanse festival Coachella op.

Met het uitkomen van debuutalbum Summer's Gone in 2012 was de underground elektronische muziekwereld lovend. In 2016 bracht Odesza het album Say My Name uit waarvoor ze een eerste Grammy-nominatie kregen. Sindsdien groeide het aantal Odeszafans op de online muziekplatformen gestaag. Met het derde studio-album A Moment Apart behaalden ze de derde plek in de Amerikaanse Billboard 200 en werden ze dit jaar genomineerd voor een Best Dance Album Grammy.

Odesza, bestaande uit Harrison Mills en Clayton Knight, produceert melodieuze elektro, bass, chillwave en indietronica. Afgelopen maand brachten ze hun remix EP van Across The Room (feat. Leon Bridges) uit. Het muzikale pakket dat uit acht remixes bestaat bevat werk van diverse artiesten en producers als Groove Armada, Tycho, Durante en AbJo.

2019 A Moment Apart Tour
Wo 23 jan - Amsterdam, Nederland - AFAS Live
Do 24 jan - Londen, Verenigd Koninkrijk - O2 Academy Brixton
Vr 25 jan - Parijs, Frankrijk - Zenith
Za 26 jan - Brussel, België - Ancienne Belgique
Ma 28 jan - Stockholm, Zweden - Berns
Di 29 jan - Oslo, Norwegem - Rockefeller Music Hall
Vr 1 feb - Hamburg, Duitsland - Docks
Za 2 feb - Berlin, Duitsland - Verti Music Hall
ODESZA – 2019 A Moment Apart Tour
Woensdag 23 januari 2019 | AFAS Live – Amsterdam

Aanvang: 20:00 uur | Entree: € 30,00 (excl. servicekosten)