The Chemical Brothers op 2 oktober naar Amsterdam voor optreden

25-06-2018 @ 21:16

De Britse danceformatie The Chemical Brothers komt 2 oktober naar AFAS Live in Amsterdam. Tijdens hun set spelen ze nummers uit de beginjaren afgewisseld met nieuwer materiaal. 
In hun show worden nieuwe, extravagante visuals ingezet, die zijn geproduceerd door Adam Smith en Marcus Lyall. Dit tweetal produceerde de award-winnende film ‘Don’t Think’.

Het voorprogramma is door DJ James Holroyd.

In 2015 kwam het meest recente album van The Chemical Brothers Born In The Echoes uit. Met dit album brachten ze een andere sound en werkten ze samen met artiesten als Beck en Q-Tip. Met de single Go scoorden ze een grote hit.

The Chemical Brothers, bestaande uit Tom Rowlands en Ed Simons, worden gezien als de grondleggers van de big beat-sound en de progressive house. In de late 90’s braken zij door met Hey Boy Hey Girl en hadden ze de ene hit na de andere met o.a. Galvanize, Out of Control, Block Rockin’ Beats, Setting Sun, Do It Again en The Salmon Dance. Inmiddels heeft het danceduo in hun zeer succesvolle carrière 8 studioalbums en 4 Grammy Awards op hun naam staan.

THE CHEMICAL BROTHERS
+ support DJ James Holroyd
Dinsdag 2 oktober 2018, AFAS Live, Amsterdam

Aanvang: 20:00 uur | Entree: € 45- (excl. servicekosten)