Sharid Alles wordt nieuwe zendermanager NPO 3FM

09-04-2018 @ 19:00

Sharid Alles start op 1 juli als zendermanager van NPO 3FM. Sharid is op dit moment programmaleider van NPO FunX, die funktie vervult ze sinds 2015. Daarvoor was ze (eind)redacteur, producer en presentator bij KRO-NCRV en VPRO en maakte ze programma’s voor onder andere 3FM.

Jurre Bosman, directeur NPO Radio: “Sharid is een allround radiomaker. Als programmaleider heeft ze een grote bijdrage geleverd aan het huidige succes van FunX. Zo heeft ze veel nieuw talent bij de zender binnengehaald en het FunX Verkiezingsdebat georganiseerd. Ik ben trots en verheugd dat ze haar vakkennis en inspirerende visie als manager en maker nu gaat inzetten voor NPO 3FM. Ik heb er alle vertrouwen in dat Sharid samen met het team 3FM daar zal brengen waar de zender hoort: in het hart van ons publiek.”

Sharid Alles: “Ik heb jarenlang programma’s gemaakt bij 3FM en de liefde voor de zender en de doelgroep is nooit overgegaan. Ik voel me vereerd dat ik na drie prachtige jaren bij FunX vanaf 1 juli NPO 3FM de volgende fase in mag leiden. NPO 3FM heeft alles wat een goed radiomerk moet hebben: een kloppend muziekhart, zeer getalenteerde dj’s, geweldige eigen evenementen als de 3FM Awards en 3FM Serious Request en een groot online-platform. Ik heb heel veel zin om aan de slag te gaan!”

Diederik van Zessen is op dit moment waarnemend zendermanager van NPO 3FM. Hij zal tot de komst van Sharid Alles de leiding houden over de zender. Na deze datum blijft hij als music director nauw betrokken bij de ontwikkeling van NPO 3FM en zal hij de muzikale koers verder uitstippelen.

bron: mediamagazine. npo radio, radiofreak