Pet Shop Boys naar Carré

02-04-2017 @ 12:36

Het Britse duo Pet Shop Boys geeft op dinsdag 18 juli een concert in Koninklijk Theater Carré, Amsterdam.

Na het succes van het eerste deel van hun Super wereldtournee, met uitverkochte shows in de VS, Canada, Duitsland, Denemarken en Nederland afgelopen jaar, gaat Pet Shop Boys opnieuw op tour in 2017 met materiaal van zowel het huidige album Super als uit hun gehele muziek carrière.

De Super tour dat in 2016 in de Royal Opera House in London in première ging, is ontworpen door vaste setdesigner Es Devlin, choreograaf Lynne Page en albumproducer Stuart Price. De recensies voor de concerten, met onder meer een uitverkocht 013 in Tilburg, waren niets dan lovend. De Britse krant The Telegraph beschreef onder meer: “the show encompasses high culture, club culture, theatre, cinema, political satire and a mind-bending laser show

Neil Tennant en Chris Lowe weten na 25 jaar nog altijd moeiteloos relevant te blijven en staan dan ook bekend om hun moderne live shows vol theater en multimedia. Voor hun producties hebben ze samengewerkt met onder meer Derek Jarman, Zaha Hadid and Sam Taylor-Johnson.

Super, het dertiende studioalbum van Pet Shop Boys kwam in april 2016 direct op de derde plaats binnen in de UK. Met de eerste single The Pop Kids haalde het duo in de VS de eerste plaats van de Billboard Dance Charts.

Pet Shop Boys - The Super Tour

Dinsdag 18 juli 2017 | Koninklijk Theater Carré - Amsterdam

Aanvang: 20.00 uur | Entree: €59, €63, €67, €72,50, €89