Doe Maar headliner Dauwpop 2017

04-12-2016 @ 14:47

De 23e editie van Dauwpop verwelkomt de legendarische band Doe Maar als headliner. Naast Doe Maar zijn ook Di-rect, Broederliefde, Sevn Alias, Mozes And The Firstborn, Canshaker Pi, The Grand East, Young Gun Silver Fox, Bökkers en Kraantje Pappie bevestigd. Hiermee zijn de eerste van 40 artiesten bekend gemaakt. Dauwpop vindt in 2017 plaats op Hemelvaartsdag: donderdag 25 mei.

Doe Maar kwam in 2016 weer bijeen voor een drietal shows in Ziggo Dome en speelde ook op Pinkpop. Komend jaar zal de band Dauwpop headlinen. Met klassiekers als Is dit alles, De bom, 32 Jaar (Sinds 1 dag of 2) en Nederwiet is Doe Maar één van de grootste Nederlandse bands allertijden.

Voor de liefhebbers van gitaarmuziek is er op Dauwpop weer genoeg te zien: Di-rect, Mozes And The Firstborn, Canshaker Pi, The Grand East, Young Gun Silver Fox en Bökkers zijn bevestigd. De razendsnelle opmars en ongekende populariteit van hiphop zorgen ervoor dat acts als Broederliefde, Sevn Alias en Kraantje Pappie alle clubs en festivals helemaal op de kop zetten.

Afgelopen twee jaar was Dauwpop op voorhand uitverkocht. De voorverkoop voor Dauwpop 2017 is al gestart, tickets zijn te koop via www.dauwpop.nl/tickets. Tickets kosten €49, een kinderticket €12,50, parkeerticket €7 en een campingticket €15 (ticketprijzen zijn excl. servicekosten),

www.facebook.com/dauwpophellendoorn

Dauwpop is ook te volgen op Twitter en Instagram: @dauwpop.

Dauwpop Hellendoorn
Hemelvaartsdag / donderdag 25 mei 2017
Terrein a/d Luttenbergerweg, Hellendoorn
Ticketprijs: €49 (excl. servicekosten).
Kinderticket (8 t/m 14 jaar): €12,50 (excl. servicekosten)
Parkeerticket: €7 (excl. servicekosten)
Campingticket: €15 (excl. servicekosten)

Line-up o.a.:
Doe Maar
Di-rect
Broederliefde
Sevn Alias
Mozes And The Firstborn
Canshaker Pi
The Grand East
Young Gun Silver Fox
Bökkers
Kraantje Pappie