Gabriel Iglesias 21 september 2017 in Ziggo Dome met FluffyMania World Tour

16-11-2016 @ 21:25

De zegetocht van de Amerikaanse stand-up comedian Gabriel Iglesias in Nederland gaat maar door: na volledig uitverkochte shows in de Melkweg, Oosterpoort, 013, Carré, de Heineken Music Hall en Rotterdam Ahoy is hij klaar voor de grootste Nederlandse show uit zijn carrière. Iglesias staat op donderdag 21 september met zijn nieuwe show, de FluffyMania World Tour, in de Amsterdamse Ziggo Dome.

Een grote stand-up comedian met een klein hartje: Fluffy steelt al jaren de harten van zijn fans met zijn opvallende verschijning en een hilarische mix van imitaties van beroemde personen, stemmetjes en geluidseffecten, maar ook openbaringen over zijn eigen leven die hij met een dikke knipoog brengt. Dit maakt hem tot één van 's werelds meest geliefde stand-up comedians met succesvolle shows als 'I’m Not Fat… I’m Fluffy’ en zijn best-of show op Comedy Central: 'Stand-Up Revolution’. In 2015 deed hij tweemaal Nederland aan (Heineken Music Hall en Rotterdam Ahoy) met zijn uitermate succesvolle 'Unity Trough Laughter World Tour’.

Gabriel Iglesias is ook geen onbekende in de televisiewereld: Zijn comedyspecials zijn te zien op Comedy Central, hij is een graag geziene gast bij The Tonight show en Jimmy Kimmel Live en had tevens een rol in de Magic Mike films. Momenteel is zijn real life serie 'Fluffy Breaks Even’ te zien op de Amerikaanse zender Fuse en verschijnt op 20 december zijn comedyspecial 'I’m Sorry For What I Said When I Was Hungry’ op Netflix. De Fluffy Mania World Tour is Iglesias’ grootste tour ooit. Hij speelt in maar liefst 57 steden waarvan 22 in Europa (o.a. de UK, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland, Duitsland en België).

Gabriel Iglesias
21.09.2017 Ziggo Dome, Amsterdam