Gabriel Iglesias in juni naar Heineken Music Hall

30-01-2015 @ 14:01

Amerikaanse stand-up comedian krijgt geen genoeg van Nederland

De zegetocht van stand-up comedian Gabriel Iglesias in Nederland gaat maar door: na uitverkochte shows in de Melkweg, Oosterpoort, 013 en Carré, doet de Amerikaan op 2 juni de Heineken Music Hall aan voor zijn ‘Laughter Through Unity World Tour’. Iglesias, ook wel bekend als ‘Fluffy’, gaat met zijn nieuwe tour nu nog door de Verenigde Staten waar hij avond na avond successen oogt voor volle zalen. 

Grote man met klein hartje
Een grote stand-up comedian met een klein hartje: Fluffy steelt al jaren de harten van zijn publiek met zijn opvallende verschijning en een hilarische mix van imitaties van beroemde personen, stemmetjes en geluidseffecten, maar ook openbaringen over zijn eigen leven die hij met een dikke knipoog brengt. Dit maakt hem tot één van Amerika’s meest geliefde stand-up comedians met succesvolle shows als ‘I’m Not Fat… I’m Fluffy’ en zijn best-of show ‘Stand-Up Revolution’. Ook op het grote scherm is Fluffy geen onbekende: zo speelde hij een rol in Magic Mike en zal hij opnieuw te zien zijn in Magic Mike XXL die later dit jaar uitkomt.

Nederland
Dat Fluffy een enorme reputatie heeft in Nederland, blijkt uit de uitverkochte shows in 2011 en 2012 waarbij recensies repten over zijn ‘veelzijdigheid en hilarische grappen’. De ‘Laughter Through Unity World Tour’ in de Heineken Music Hall zal met ca 3.500 zitplaatsen een nog grotere kans bieden voor Nederlandse fans van de goedlachse Amerikaan om te genieten van zijn nieuwe grappen, imitaties en verhalen.

Kaartverkoop
Tickets voor Comedy Central presents Gabriel Iglesias kunnen worden verkregen via Ticketmaster Nederland: www.ticketmaster.nl of 0900 – 300 12 50 (€ 0,60 p/m). Kaarten zijn beschikbaar vanaf € 38,- exclusief servicekosten.

02.06.2015 Heineken Music Hall, Amsterdam

http://fluffyguy.com/

https://twitter.com/fluffyguy