Nieuw label: BERT Eerbetoon aan music executive Bert Meyer

22-08-2016 @ 17:00

BERT het nieuwe muzieklabel voor Nederlandse bands van TCBYML
22 Augustus gaat het nieuwe muzieklabel BERT van start. BERT zet zich in voor jong muziektalent en is er speciaal voor Nederlandse artiesten en bands.

BERT is spannend, uitdagend, nieuw, ondernemend, een gevoel, een vriend, vol van idealisme, avontuurlijk en eerlijk. BERT is tegelijkertijd een eerbetoon aan Bert Meyer, die zich bij leven hard maakte voor Nederlandse muziek over de landsgrenzen. BERT is precies waar Bert Meyer voor stond.

BERT biedt de mogelijkheid voor nationale- en internationale presentatie. Naast full-service promotie en marketing in Nederland beschikt het over een zeer uitgebreid netwerk aan internationale radio stations, blogs en websites alsmede samenwerkingsverbanden met muzieklabels in het buitenland.

De aftrap van BERT wordt gegeven met Oh Yeah!, de nieuwe single van Backgammon. In september verschijnen er releases van Eelke Ankersmit en Money & The Man. BERT is een sub-label van TCBYML (This Could Be Your Music Label), Bert Meyer was een zeer belangrijk klankbord voor het label.

Over TCBYML: Dit Amsterdamse muzieklabel werd in 2012 opgericht en is een volledig digitale muziekmaatschappij. De uitgaven verschijnen alleen als download en zijn wereldwijd te streamen op alle bekende digitale platforms. Het bedrijf bestaat uit vier divisies: New Music, Catalogue, Marketing Services en Music Publishing. Het heeft artiesten onder contract als Harts, Caravan Palace, Puggy, Satellite Stories, Eckhardt And The House, FM Laeti, Little Comets, Kakkmaddafakka, Polarheart, Bryce Vine, Bare Jams en Kuosa.

https://www.facebook.com/ThisCouldBeYourMusicLabel