Douwe Bob in HMH

10-06-2016 @ 22:03

Zaterdag 25 maart 2017 geeft Douwe Bob een concert in de Heineken Music Hall. De Amsterdamse zaal verandert eenmalig in de Fool Bar XL. Een extra grote versie van de bar in zijn eigen huis in de Amsterdamse Pijp, waar ook zijn recent verschenen derde album naar vernoemd is.

"Live spelen is het mooiste wat er is. Wat cool dat ik na het Songfestival, Pinkpop en de uitverkochte clubtour in het najaar, nu ook in de HMH kan staan. Ik kijk er enorm naar uit. Iedereen is welkom in de grootste Fool Bar tot nu toe. Dat wordt een geweldig feest, ik kan niet wachten!"

"Waar de Fool Bar is, daar ben ik", verklaarde Douwe Bob eerder. "De Fool Bar is een metafoor voor een plek waar je jezelf kunt zijn. Een toevluchtsoord waar je op adem kunt komen en je hart kunt uitstorten. Waar je je verhaal kwijt kan, ook als alles tegen zit." In de 'echte' Fool Bar, op de bovenverdieping van zijn huis in Amsterdam houdt Douwe Bob regelmatig 'Fool Bar Sessies', waar hij akoestisch optreedt voor fans, vrienden en bevriende artiesten.

Douwe Bob Fool Bar XL

Zaterdag 25 maart 2017 | Heineken Music Hall, Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur | Entree: 30,-