Eefje de Visser is de Nederlandse ambassadeur van Record Store Day 2016

18-02-2016 @ 20:50

Record Store Day vindt dit jaar plaats op zaterdag 16 april in meer dan 90 onafhankelijke muziekwinkels in Nederland.
Als ambassadeur van deze feestdag zal Eefje de Visser veel te horen en zien zijn in de media en in de muziekwinkels. Haar nieuwste single ‘Staan’ is die dag als 7″ gratis en exclusief verkrijgbaar in een gelimiteerde oplage van 5.000 stuks.

Eefje is zelf groot liefhebber van de muziekwinkels: “‘Vroeger was ik al wekelijks in de lokale muiziekwinkel te vinden om nieuwe albums te beluisteren, hoezen te bekijken en de tekstboekjes door te lezen. Ik heb een uitgesproken voorkeur voor het fysieke product, niet per se voor vinyl boven een CD. Als ik een album vanaf CD hoor met een goede koptelefoon, vind ik dat ook prachtig. Al moet ik eerlijk zeggen dat de LP absoluut de mooiste uitvoering is van haar meest recente album 'Nachtlicht'. Alle details in het artwork komen door het formaat prachtig naar voren. De liedjes blijven echter het belangrijkst.

Eefje de Visser bracht begin dit jaar haar derde album Nachtlicht uit. Het album kreeg lovende kritieken in zowel Nederland als België. Op dit moment staat ze nog steeds met haar album in de top tien van de Vinyl Top 50. Eefje doet de komende tijd al instores en enkele try-outs voor de clubtour die in maart start.

https://www.facebook.com/eefjedevisser/

http://recordstoreday.nl/

http://vinyl50.nl/