Armada Music en Don't Let Daddy Know lanceren nieuw label: #DLDKMUSIC

12-02-2016 @ 12:59

Armada Music en Don’t Let Daddy Know richten gezamenlijk een nieuw label op. Het Amsterdamse muzieklabel bundelt de krachten met de evenementenorganisatie en samen lanceren zij #DLDKMUSIC.

Don’t Let Daddy Know is één van de grootste internationale merken in de evenementenbranche van elektronische dansmuziek (EDM). Met een aantal grote stadionconcerten was Don’t Let Daddy Know de afgelopen jaren te vinden in EDM-hotspots over de hele wereld, waaronder Hong Kong, Chili, Ibiza, Amsterdam. Grote namen zoals Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Skrillex, Showtek, Steve Angello en Steve Aoki traden al op tijdens de Don’t Let Daddy Know-evenementen.

De eerste release op #DLDKMUSIC is ‘Get It Up’ van Sem Vox. De track zal de boeken ingaan als de officiële ‘anthem’ van Don’t Let Daddy Know Amsterdam 2016. Het is de derde keer dat Don’t Let Daddy Know in Amsterdam gehouden wordt, ditmaal op 5 maart in de Ziggo Dome met onder meer Steve Angello, Sunnery James & Ryan Marciano, R3hab en Blasterjaxx als publiekstrekkers.

Maykel Piron, CEO Armada Music: “DLDK is al sinds de oprichting verantwoordelijk voor enkele van de meest vooruitstrevende evenementen in EDM. Om samen met hen een label op te starten is geweldig en ik weet zeker dat het een groot succes zal worden.”

Essam Jansen & Alex Hes, eigenaren E&A Events/DLDK: “We zijn erg blij met deze samenwerking met Armada Music. Maykel Piron heeft een fantastisch bedrijf onder zijn hoede en we zijn erop gebrand om #DLDKMUSIC zo succesvol mogelijk te maken. We hebben een hoop geweldige muziek liggen en dat zal allemaal spoedig uitgebracht worden.”

Met #DLDKMUSIC komt het totaal aantal sublabels van Armada Music op 31. Daaronder vallen ook de labels van muzikale trendsetters als het Nederlandse duo W&W (Mainstage Music), de huidige nummer één dj’s van de wereld Dimitri Vegas & Like Mike (Smash The House), Gareth Emery (Garuda) en een aantal labels van de vijfvoudig #1 dj van de wereld: Armin van Buuren.

http://www.dldk.com/

https://www.facebook.com/dontletdaddyknow

www.armadamusic.com