Rudimental kondigde op Lowlands show in Heineken Music Hall aan

24-08-2015 @ 09:44

Op zaterdag 21 november komt Rudimental voor een concert naar de Heineken Music Hall in Amsterdam. Dit kondigde de band aan tijdens Lowlands in Biddinghuizen op 21 augustus jl. 

Sinds het debuutalbum Home uitkwam in 2013 is het snel gegaan voor Rudimental. Het album werd de platina in hun thuisland Engeland en wist wereldwijd voor een doorbraak te zorgen. In Nederland was Feel The Love -met John Newman- al een hit, mede doordat de single gebruikt werd onder de dagelijkse tv compilatie van het EK voetbal 2012 door de NOS. De aanstekelijke mix van drum 'n' bass, soul en pop blijkt aan te slaan bij een groot publiek.

Inmiddels zijn er tientallen miljoenen youtube-views, een BRIT Award, een MOBO Award, een nominatie voor de Mercury Music Prize, de hitsingles: Feel The Love, Waiting All Night en Not Giving In) en ontelbare shows en staat het viertal uit Hackney, Londen aan de vooravond van de release van hun 2e album, We The Generation.

Op dit nieuwe album, dat de band in Nederland met #WeTheGenerationNL online onder de aandacht brengt, hoor je verrassende samenwerkingen met onder andere Ed Sheeran (Bloodstream), Donald Fagan (Common Emotion) en George Clinton (Go Far) en het staat weer vol met opzwepende, soulvolle drum 'n' bass die genoeg aanleiding geeft tot dansen.

Rudimental

Zaterdag 21 november 2015 | Heineken Music Hall - Amsterdam | Aanvang: 20:00 uur | Entree: 29


Kaartverkoop via www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm).