Faithless op 13 december naar Ziggo Dome

05-08-2015 @ 17:19

Op zondag 13 december geeft Faithless, één van de populairste dance-acts aller tijden, een concert in de Ziggo Dome, Amsterdam. De komende tour staat volledig in het teken van 20 jaar Faithless, ondersteund door een nieuwe remix album onder de noemer Faithless 2.0

Afgelopen maand stond de charismatische rapper/zanger Maxi Jazz en multi-instrumentalist Sister Bliss, na een afwezigheid van zo'n vier jaar, weer op het podium in Nederland voor een uitverkocht concert met ruim 10.000 bezoekers. Kaarten voor het openluchtconcert in Eindhoven raakten in no-time uitverkocht. Faithless keert dan ook dit jaar nog terug naar Nederland voor een optreden in de Amsterdamse Ziggo Dome op zondag 13 december.

De Britse dance-formatie werd wereldberoemd met nummers als 'We Come 1', 'Insomnia' en 'God is a DJ' maar stopte er in 2011 mee. Dit jaar is het precies twintig jaar geleden dat de band haar eerste hits scoorde en dit wordt gevierd met een grootse tour en de release van een nieuw album in september. Faithless 2.0 bevat een aantal remixes van hun grootste hits waaronder de onlangs uitgebrachte remix 'Insomnia 2.0' van Avicii, Tiësto's herbewerking van 'God is a DJ' en Rudimentals interpretatie van 'Mass Destruction'. Ook deed de band een beroep op namen als Armin van Buuren, Flux Pavilion en Eric Prydz. Het album Faithless 2.0 geeft ook een platform aan nieuw, aanstormend talent en daarnaast is er ook nieuw materiaal van de band zelf te horen.

In november staan ook nog een aantal optredens in de UK gepland en een concert in Brussel op 12 december.

FAITHLESS 2.0 + support act
Zondag 13 december 2015 |

Ziggo Dome - Amsterdam | Aanvang: 20:00 uur | Entree: 30,-/ 35,-/ 39,-

http://www.faithless.co.uk/

https://www.facebook.com/Faithless