Laatste radio-uitzending RuuddeWild.nl op Radio 538

14-04-2015 @ 21:18

Ruud de Wild zal op donderdag 30 april zijn laatste radio-uitzending bij Radio 538 presenteren. De een-na-laatste uitzending van Ruuddewild.nl heeft als thema ‘Bowlen, BN’ers en Bruin Fruit’ en presenteert hij live vanuit Knijn Bowling in Amsterdam. De Wild neemt afscheid van Radio 538 als Creative Director en dj van zijn dagelijkse radioprogramma Ruuddewild.nl.

De komende periode zal Ruud de Wild zich gaan toeleggen op zijn kunst. Zo is vanaf 16 mei nog niet eerder vertoond werk te zien tijdens de expositie ‘Rotterdam or Anywhere’ in LP2, Kop van Zuid, ingang Fotomuseum in Rotterdam.

Ruud de Wild is zijn radio-carrière gestart bij de AVRO, om vervolgens vanaf 1992 bij Radio 538 programma’s als Wild in het Weekend en The Jungle te presenteren. Daarna heeft hij zijn tv- en radio carrière buiten Radio 538 voortgezet, onder meer bij BNN, 3FM en Q-music. Tot tweemaal toe keerde hij terug naar Radio 538. De afgelopen vijf jaren heeft hij het programma Ruuddewild.nl gepresenteerd en het laatste anderhalf jaar was hij als Creative Director betrokken bij de visuele identiteit van Radio 538 en SLAM!FM.

Ruud de Wild: ‘Ik heb de afgelopen jaren dingen niet met heel mijn hart gedaan, daarvoor is nu tijd.’

Frank Dane zal het middagprogramma op Radio 538 de komende tijd presenteren totdat Coen & Sander in september starten.

Woensdag 29 april - Bowlen met BN’ers vanuit Knijn Bowling in Amsterdam
Donderdag 30 april - Laatste uitzending Ruuddewild.nl in de Radio 538 studio