DJ Hardwell en Armin van Buuren bundelen krachten in nieuwe single

16-09-2015 @ 21:44

Off The Hook’, de nieuwe single van de Nederlandse dj’s Hardwell (Robbert van de Corput) en Armin van Buuren, is deze week uitgebracht via Armada Music / Revealed Recordings. De dj’s schitteren tevens als actiefiguren in de teaser van de music video.

De single van Hardwell, de huidige #1 dj van de wereld voor de tweede maal op rij, en Armin van Buuren, vijfmaal #1 dj van de wereld, werd op donderdag 10 september door Van Buuren onthuld tijdens zijn wekelijkse radioshow ‘A State Of Trance’. Een dag later draaide HardwellOff The Hook’ tijdens zijn ‘Hardwell on Air’ radioshow, te horen op Radio 538 op vrijdagavond.

DJ Hardwell: “Het is geweldig om eindelijk met Armin te kunnen samenwerken. Het is één van de meest onverwachte ‘collabs’ en ik kan niet wachten om ‘Off The Hook’ aan de wereld te laten horen.”

Armin van Buuren: “Het is ontzettend fijn om met iemand samen te werken die een eigen sound heeft, maar tegelijkertijd openstaat voor een combinatie tussen zijn ideeën en die van mij. Ik wil hiermee laten zien dat het combineren van verschillende werelden tot iets moois kan leiden; iets dat méér is dan alleen een optelsom. Het resultaat is een knaller van een track die goed zal werken in onze dj-sets.”

In de nog te verschijnen music video komen de voorliefdes van Hardwell en Van Buuren voor sciencefiction op de voorgrond te staan. Hardwell liet zijn fascinatie voor het universum in 2012 blijken met de single ‘Spaceman’ en Armin Van Buuren gaf eerder te kennen een fan van Star Wars te zijn.

Bekijk een teaser van de music video van ‘Off The Hook

http://www.arminvanbuuren.com/

https://www.djhardwell.com/