R&B ster August Alsina op 28 febr live met band op Encore in Melkweg A'dam

19-01-2015 @ 15:43

Op zaterdag 28 februari staat BET Award ‘Best New Artist’ August Alsina op de hiphop- en R&B-clubnacht ENCORE in de Melkweg. Het wordt een zeer bijzonder optreden want Alsina neemt zijn live band mee voor een extra lange gig. 

Het gaat goed met August Alsina. “You can do whatever the f**k you want to do in this world. I know because I’am a living witness”, aldus de 22-jarige R&B-zanger uit New Orleans na zijn tour met Usher afgelopen najaar. August Alsina won in 2014 twee prijzen bij de BET Awards, ‘Best New Artist’ en ‘Viewers Choice Award’ en liet daarmee arrivés als Beyonce, Drake en Pharell achter zich. Zo bekroonde hij het topjaar dat 2014 voor hem was. Zijn debuutalbum ‘Testimony’ kwam in april binnen op #1 in de Amerikaanse R&B-lijsten, op de tweede plek in de algemene albumlijst en ontving ook van de serieuze muziekcritici lovende commentaren - “striking album”, aldus The New York Times. De ‘Testimony Live’ tour die volgde, werd daarna in 18 steden een ‘sell out success’.

August Alsina ster is nog altijd rijzende. Vanaf zijn eerste stappen naar eeuwige roem in 2007 met het uploaden van zijn video’s op YouTube, zijn doorbraak in 2013 met de EP ‘Downtown: Life Under the Gun’ met de regelrechte hit ‘I Luv This Shit’, tot en met alle wapenfeiten uit 2014 blijkt August Alsina een zeer bijzondere artiest te zijn. Ondanks alle ellende uit zijn jeugd staat hij fier overeind. Het belooft zaterdag 28 februari dan ook een hele speciale editie van ENCORE te worden.

ENCORE
Encore is het platform voor liefhebbers van hiphop, R&B en verwante muziekstijlen. De zaterdagavond in de Melkweg is de meest succesvolle clubnacht van onze hoofdstad met de hotste tracks, beste dj’s en elke week het leukste en origineelste entertainment, afgewisseld met sterke optredens. De Encore Radioshow is een hit op Soundcloud en FunX en voor veel muziekliefhebbers de manier op nieuwe muziek te ontdekken. Afgelopen jaar vond ook de eerste uitverkochte editie plaats van Encore Festival waar 10.000 bezoekers genoten van de beste (inter)nationale optredens, dj’s en entertainment.

August Alsina + live band @ Encore
Zaterdag 28 februari 2015
Melkweg | Amsterdam
Voorverkoop: € 17,50 (excl. servicekosten)

http://www.augustalsina.com/

https://twitter.com/augustalsina

https://www.facebook.com/augustalsinamusic