Satellite Stories geeft fans eerste song nieuw album

02-12-2014 @ 21:07

De Finse band Satellite Stories heeft, speciaal voor zijn fans wereldwijd, een eerste song genaamd "The Trap" van hun op 6 maart 2015 te verschijnen album "Vagabonds" vrijgegeven.

Satellite Stories heeft een zeer innige band met zijn fans. Om hen niet tot het voorjaar te laten wachten op nieuwe muziek en het nieuwe album zullen er tot die tijd meerdere songs worden vrijgegeven. "The Trap" is nu de eerste, in januari gevolgd door "Heartbeat" die de eerste officiële single release zal zijn van het nieuwe album.

Het grootste indie muziekblog Indieshuffle uit Australië maakte het nieuws als eerste bekend. Dit heeft tot gevolg gehad dat vele blogs van over de hele wereld het nieuws hebben overgenomen waardoor de single "The Trap" hoog in The Hypem charts (de overkoepelende chart voor alle blogs wereldwijd aangesloten) zal gaan terechtkomen.

Op "Vagabonds" het derde album van Satellite Stories heeft de band samengewerkt met producer Simon "Barny" Barnicott bekend van het werk van Arctic Monkeys, Temper Trap, Kasabian en Bombay Bicycle Club om er een paar te noemen.

Single en album release zullen ondersteund worden door een uitgebreide Europese tour waarbij de band in maart 2015 in Nederland live te zien zal zijn.

http://satellitestories.com/

https://twitter.com/satellitestory