Satellite Stories: nieuwe single + Lowlands

17-07-2013 @ 21:25

Half augustus staan ze op LOWLANDS: de heren van Satellite Stories! ‘Sirens’ is de nieuwe single van de vier jonge blonde Finnen. Opnieuw laat de band horen dat ze uitblinken in het maken van supercatchy indie-pophitjes! Eerder schopten ‘Kids Aren’t Safe In The Metro’ en 'Scandinvian Girls' het tot airplayhits. De singles zijn afkomstig van het debuutalbum ‘Phrases To Break The Ice’.

De band speelde eerder al op Eurosonic, in Rotown en Tivoli, op London Calling én was te gast bij Giel Beelen op 3FM. Op 17 augustus zijn ze opnieuw op Nederlandse bodem voor een show op Lowlands. Een maand later, op 15 september, speelt de band op Breda Barst Festival. deze zomer staat de band op meerdere festivals in Europa.

Satellite Stories is de nieuwste indiepop sensatie uit het hoogste puntje van Finland. De vierkoppige band met hun dansbare catchy tunes wordt vergeleken met Vampire Weekend, The Wombats en Two Door Cinema Club. Invloedrijke Britse magazines als NME en Q Magazine lieten zich al lovend uit over de band.

http://www.satellitestories.com/

https://twitter.com/SatelliteStory

downloadlink single 'Sirens'

downloadlink album ‘Phrases To Break The Ice