Harlem Recordings tekent het nieuwe funk/soul talent Thom Hoorweg

09-10-2014 @ 19:33

De jonge funk/soul zanger Thom Hoorweg (19) heeft een contract getekend bij Harlem Recordings voor de release van zijn nieuwe album Two Faced. Het album verschijnt op 23 januari 2015.
Aan het album werd meer dan een jaar lang gewerkt door de crème de la crème van de Nederlandse muziekscene. Naast muzikanten die spelen met Typhoon, Anouk, de Kernkoppen, Re:freshed Orchestra en het Metropole Orkest zullen zangeres Shirma Rouse, Phatt en Kim Hoorweg te horen zijn in het achtergrondkoor.

Al op vroege leeftijd is Thom begonnen met het schrijven van songs. Met een bekende jazzpianist als vader (Erwin) en een succesvolle zangeres als zus (Kim) heeft jazz een grote rol gespeeld in zijn muziekontwikkeling. Zijn stijl kan het beste als pop worden omschreven met soul, R&B en funk invloeden. Vrijwel alle teksten schreef hij samen met rapper en hiphop artiest Guus van der Steen die ook voor Di-Rect schrijft.

Luister hier alvast naar het nummer Keep Dreaming

Thom zal tijdens de opening van de Markthal Rotterdam op woensdag 15 oktober om 19:30 een voorproefje geven van zijn nieuwe CD tijdens een kort concert met een fantastische band.

Harlem Recordings is onderdeel van Suburban Records.

http://www.thomhoorweg.com
https://www.facebook.com/thomhoorwegmusic
http://harlemrecordings.nl/