Verzoeknummers actie rond nieuwe single van Vinzzent

18-08-2014 @ 10:56

Van Vinzzent verschijnt 22 augustus de nieuwe single getiteld: "Hier is een liedje voor je". Het nummer is geschreven door Jan Dulles van de 3JS.

Rond de single wordt een ludieke actie georganiseerd: iedereen maakt vanaf het moment dat de single uit is, kans om zijn of haar lievelingsliedje door hem te laten zingen. Vinzzent zal het liedje opnemen en het filmpje van de opname wordt opgestuurd naar degene die het verzoek heeft ingediend. In totaal zal Vinzzent tien personen op deze wijze verblijden.

Het startsein voor de actie is 18 augustus in het Radio 2 programma van Daniel Dekker: de Gouden Uren (tussen 9.00 – 12.00 uur). In de uitzending worden luisteraars opgeroepen om verzoekjes in te dienen en de leukste daarvan zal Vinzzent op 21 augustus in het programma Gouden Uren ten gehore brengen.

De zanger, die tot de meest optredende artiesten van Nederland behoort, zegt over "Hier is een liedje voor je": “Jan Dulles heeft een gouden pennetje. Dat wisten we natuurlijk al, maar dit nummer is het zoveelste tastbare bewijs. Ik ben er ontzettend blij mee en de titel leent zich bij uitstek voor de actie die we nu gaan doen. Ik ben reuze benieuwd naar de verzoekjes”.

Vinzzent scoorde drie jaar geleden zijn grootste hit tot nu toe met 'Dromendans'

Meer informatie over de actie: www.vinzzent.nl