De Meiden: Judith Peters, Sasja Brouwers, Ruby van Urk & Theresa Stam

25-05-2014 @ 13:16

DE MEIDEN, dat zijn Judith Peters, Sasja Brouwers, Ruby van Urk & Theresa Stam
Judith Peters kwam op het idee voor de samenwerking met Ruby, Sasja en Theresa. En dat verliep boven verwachting. Theresa bedacht het liedje en samen met Judith schreven ze de tekst,  Sasja regelde de clip-opname, alsmede de editing en Ruby zorgde voor een prachtige lokatie voor het opnemen van de clip. Iedereen heeft zich 200 % ingezet voor het tot stand komen van dit zomerse nummer.

Judith: "Het was waanzinnig leuk met fijne collega’s zo’n leuk zomers project neer te zetten. We kunnen alleen maar hopen dat Nederland er klaar voor is".

Judith Peters begon haar carrière in de muziek met het zingen in bands(allround). Daarnaast deed zij mee aan diverse talentenjachten o.a. de Soundmix Show in 2000. In 2010 reisde zij af naar Afghanistan waar zij optredens heeft gegeven in 2 kampen van Nederlandse militairen. Een van haar mooiste ervaringen. Bij het grote publiek werd zij vooral bekend door haar deelname aan de Toppers 2011. Zij stond maar liefs 3 dagen als 5e Topper in een uitverkochte Arena. Regelmatig werkt zij samen met collega artiesten. Naast Nederland zijn Oostenrijk en Spanje locaties waar ze vaak optreedt.

Ruby van Urk is geen onbekende in de nationale muziekwereld. Met haar stem als een juweel en bonzend hart voor entertainment heeft ze haar sporen ruimschoots verdiend. Zo stond Ruby in het voorprogramma van diverse grote artiesten en heeft ze opgetreden met onder andere DJ José, the Frogettes, Haddaway, Cor Bakker en het Metropole Orkest. Momenteel is Ruby op de Nederlandse podia te zien als solo-artiest en ook als leadzangeres van de formatie Catwalk. Ruby is tevens gediplomeerd zangpedagoge. 

Theresa Stam is een allround zangeres/presentatrice afkomstig uit de kop van NoordHolland die menig podia heeft betreden en haar medewerking heeft verleend aan diverse talentenjachten. Trefwoorden als enthousiasme en alert zijn op het publiek zijn haar niet vreemd, want er ontgaat haar niets. Wat er ook om haar heen gebeurt, ze zal daar dan ook altijd met de nodige humor op inspelen.

De in Amsterdam geboren Sasja Brouwers, is dankzij doelgerichte opleidingen als 3 jaar conservatorium (zang en lichte muziek), zangles en acteercursussen uitgegroeid tot een allround talent. Haar zangtalent kwam o.a. aan bod in de musical ‘Cyrano’ van Joop van den Ende waar ze twee seizoenen aan mee werkte. We vinden Sasja ook vaak terug in de opname studio waar ze jingles en reclamespotjes inzingt. Ook zingt zij de backing vocals voor diverse muziek producties. Februari 2003 deed Sasja mee aan de voorronde van het Nationale Songfestival. In 2012 mocht Sasja 3 dagen optreden bij Toppers in Concert tijdens de Halftime Show.

Release: Zomer

label: yellow cab

downloadlink single

you tube clip