Jan Vis organiseert Europese Acceleration tour!

06-05-2014 @ 20:42

Jan Vis artiesten en evenementen is verantwoordelijk voor het artiestenprogramma en de productie van de Europese Acceleration tour 2014. Acceleration vindt plaats op 10 verschillende race circuits in Europa, waarbij de vrijdag in het teken staat van 80s/90s en de zaterdagen in het teken van dance. De 10 landen zijn Portugal, Spanje, Duitsland, Italië, Slowakije, België, Frankrijk, Hongarije, Kroatië en Nederland.

De Acceleration tour 2014 is afgelopen 2 weekenden succesvol van start gegaan in de Portimão (Portugal) en Navarra (Spanje)! Zowel 'Celebrate the 80s & 90s with The Hoff' op vrijdag als 'Acceleration Dance' op zaterdag werden bezocht door veel enthousiaste bezoekers. De festivals in Portugal en Spanje waren de eersten in een reeks van tien evenementen.

Acceleration 2014 is een meerdaags race- en muziekevenement met o.a. auto-/motorraces, nationale kampioenschappen, tractorpulling, kinderactiviteiten en de beste DJ's en artiesten. Kortom: een mega evenement voor gezinnen, vrienden en auto-/motorfans.

Artiesten die meegaan op deze Europese tour zijn David Hasselhoff, 2 Unlimited, Rick Astley, Samantha Fox, Vengaboys, Snap/Turbo B, DJ Sash, Twenty 4 Seven, Haddaway en Sabrina. Voor de Acceleration Dance avonden zijn acts als Bingo Players, W&W, Inna, Alice DJ, Sander van Doorn, Showtek, Otto Knows en Sunnery James & Ryan Marciano geprogrammeerd.

www.acceleration14.com

facebook.com/AccelerationEvents