Weer nieuwe reeks topartiesten Dutch Valley bekend

27-03-2014 @ 14:14

Wederom heeft de organisatie van het grootste festival met muziek van eigen bodem een reeks artiesten bekendgemaakt. Op Dutch Valley 2014 treden (ook) op: Kensington, Monique Smit & Tim Douwsma, Yellow Claw, Danny de Munk, Kraantje Pappie, Jody Bernal, Sieneke, Party Animals en Brainpower.

Dutch Valley wordt gehouden op zaterdag 9 augustus a.s. in recreatiegebied Spaarnwoude.

Eerder werd al bekend gemaakt dat onder meer Frans Bauer, Ilse DeLange, Jan Smit, Gerard Joling, The Flexican & MC Sef, DI-RECT, Jeroen van der Boom, The Opposites, Roy Donders en Niels Geusebroek acte de présence zullen geven. De enorme variatie aan artiesten uit eigen land is de kracht van het festival dat voor de vierde keer in successie gehouden wordt.

Muziekliefhebbers zullen versteld staan dat Nederland zoveel talent en klasse in een diversiteit aan stijlen herbergt. En of het nu gaat om rock, dance, pop, rap, hiphop of het Nederlandstalige genre; Dutch Valley biedt de fans tijdens deze zomer wederom een unieke beleving. Met alleen de beste artiesten van eigen bodem, die optreden in een adembenemend mooie en natuurlijke omgeving. De vallei en de groene heuvels tussen Amsterdam en Haarlem.

Het festival hanteert een vooruitstrevend en gunstig prijsbeleid. De toegangsprijs voor volwassenen is € 49,- excl fee. Via de exclusieve ticketpartner Vakantieveilingen.nl kan de bezoeker echter de prijs van het ticket zelf bepalen en de entree voor kinderen (tot en met twaalf jaar) bedraagt €15,00.

Dutch Valley Festival met o.a. Jan Smit, Gerard Joling, Ilse DeLange, Yellow Claw, Niels Geusebroek & band, Frans Bauer, The Opposites, DI-RECT, Roy Donders, Jeroen van der Boom, Monique Smit & Tim Douwsma, Kensington, The Flexican & MC Sef, Danny de Munk, Ruben van der Meer, Fajah Lourens en Kraantje Pappie.
Datum: zaterdag 9 augustus 2014
Lokatie: Velsen Valley, Spaarnwoude
Tijd: van 13.00 uur tot 23.00 uur

Tickets

Tickets voor Dutch Valley kosten €49,00 (kinderen t/m 12 jaar betalen €15,00) en zijn verkrijgbaar op www.dutchvalleyfestival.nl.